sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Tällä viikolla olen ihaillut lunta


ja auringonlaskuja.


Maanantai oli muuten täydellinen talvipäivä: -6°, kirkas taivas, aurinkoa, ei tuulta eikä lumisadetta, mutta maa oli luminen, kuin myös puut. Pööfekt.

10 kommenttia:

Alma kirjoitti...

Ei vitsit miten ihana toi viimeinen kuva! Upea! Ihan kuin taivas olisi jotain huovutettua villaa. Puita ja keliä on kyllä saanut viime viikkoina ihailla oikein olan takaa.

Minna kirjoitti...

todellakin perfect <3 aivan ihania kuvia!

Riehu kirjoitti...

Tosi kauniita kuvia! :)

Sarona kirjoitti...

Olet saanut tosi kauniisti ikuistettua lumimaailman! Itsekin olen parina päivänä seikkaillut ulkona kameran kanssa, mutten ole saanut läheskään noin ihania kuvia...sormet siellä vain jäätyy kun alkaa säätämään valotuksia. :) Kuvasi inspiroivat minua kuitenkin menemään vielä uudelleen kokeilemaan!

Chatrin kirjoitti...

Alma: Aivan upeita värejä on luonto antanut lähiaikoina. Ja tosiaan tulee huovutettu villa mieleen alimmaisesta kuvasta, sinä sen sanoit! :)

Minna: kiitos paljon :)

Riehu: kiitos myös sinulle ;)

Sarona: onpa ihana kuulla olevansa inpiraationa kuvaamiselle, kiitos paljon ja tsemppiä! Nythän on luvattu lauhempaa keliä, että ehkä näpit ei ainakaan ihan niin paljon jäätyisi tällä viikolla :)

SuurellaSydämellä kirjoitti...

Ihania kuvia !

Keke kirjoitti...

Ihkuja kuvia. Arvaa vaan tekiskö mieli ulos ku katteli noita... oon kolme päivää homehtunu täällä sisällä ja sairastellu. plaaaaaaah

Chatrin kirjoitti...

SuurellaSydämellä: kiitos, niitä oli kiva ottaa :)

Keke: no voi ei :( mullakin vähän pipi olo, seuraan tilannetta ja yritän taistella vastaan. Parane pian!

Madam B.C. kirjoitti...

mielettömän kauniita kuvia, varsinkin tuo toiseksi viimeinen, se on ehdoton suosikkini näistä :) pitäisi itsekin ottaa joskus kävelylenkille mukaan niin tulisi ikuistettua kauniita kuvia muuallekin kuin vain omaan päähänsä :)

Chatrin kirjoitti...

Madam B.C.: kiitos paljon. Osallistu sinäkin Mikaelan järjestämään valokuvahaasteeseen ottaa omista kotikulmista kuvia ja kerätä esim. kollaasiksi blogiin. Silloin sulla olisi ainakin hyvä syy ottaa ne kuvat. minä teen sen viikonloppuna :)