sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Viikon kiva leffa


Tämän viikon piristys oli The Proposal (Odottamaton Ehdotus) elokuva. Kerrassaan positiivinen yllätys, vaikka en ajatellutkaan että se huono olisi. Moni ei pidä Sandra Bullockista, mutta minä pidän, olen aina pitänyt.

Elokuvassa oli kiva tunnelma läpi leffan ja olisin jopa halunnut lisää. Mielestäni elokuva loppui liian aikaisin – olisin mielelläni katsonut sitä vielä ainakin puolituntia kauemmin. Romanttiseksi komediaksi tässä oli myös aika vähän romantiikkaa, ja olisinkin kaivannut enemmän helliä hetkiä pääosahahmojen välille. En ole megasiirapinkaan ystävä, mutta vähän enemmän pusuttelua olisi ollut ihan jees.

Sandran lisäksi leffassa ihastuttavat Ryan Reynolds ja Betty White.
Suosittelen katsomaan tämän silloin, kun haluaa vaan relaksoitua kotona. Kevyttä ja söpöä katsottavaa.

8 kommenttia:

Kaitaliina kirjoitti...

Tuon otankin seuraavaksi. Mies sai valita eilisen lauantai-iltaleffan, joka oli transporter 3 (huonoin transportereista!), eli seuraava vuoro on mun=)

Marika kirjoitti...

Mä olen aina tykännyt Sandrasta, ihana nainen! :)

Olen muuten harkinnut jossain vaiheessa juuri tämän kyseisen elokuvan katsomista. Mainostivat sitä telkassa jssain vaiheessa ja tuumasin että tuohan olisi kiva nähdä.

En ole muistanut, ennen kuin nyt. Noh, jospa joku kerta tulisi vaikka katsottua :)

Chatrin kirjoitti...

Kaitaliina: tämä on just hyvä chick-flick ;)

Marika: Sandra ON ihana nainen. Katso ihmeessä tämä elokuva!

En ole erityisesti rom.komedioiden ystävä, mutta jos kyseessä on suosimani näyttelijät, niin voin katsoa. Toinen suositus on Tuplamorsian (The Accidental Husband).

Riehu kirjoitti...

Okei, mä voin kattoa tän vaikka kohta kun aikaa on (eh) ja muru ei oikein lämpene näille...samalla vois kattoa ton tuplamorsian. :)

Anonyymi kirjoitti...

Minä en pidä romkomeista mutta pidän Bullockista ja rakastan Reynoldsia. Tämä leffa oli ihana, siis mukiinmenevällä tavalla viihdyttävä ja harmiton ;O) Nimenomaan kevyt ja söpö, ja joskus se on juuri se mitä tarvitsee!

Chatrin kirjoitti...

Riehu: näitä kehiin vaan! hyvän mielen elokuvia.

Mikaela: kyllä, samaa mieltä. Viihdyttävä ja harmiton = kevyt ja söpö :) todellakin joskus juuri sitä mitä tarvitsee!

Paivi kirjoitti...

Ihan samaa mieltä sinun ja Mikaelan kanssa. Todella söpö elokuva, jonka jostain syystä olen nähnyt jo kolmesti: viime kesänä teatterissa (jonka jälkeen leffasta kirjoittelinkin jotain blogissani), lentokoneessa Atlantin yllä syksyllä ja vielä pari viikkoa sitten dvd:ltä. Reynoldsia kun katsoo niin mielellään ja Bullock on yksi suosikkejani :)

Chatrin kirjoitti...

Päivi: kävinkin lukemassa sinun ja mikaelan proposal arvostelut tänään :) Kyllähän tuon mielellään toistekin katsoisi ja ehkä kolmannenkin kerran ;)