keskiviikko 8. huhtikuuta 2009

I love Donna Karan

Tämä vilahti edellisessä postauksessa, ja lupasin aiheesta enempi. Ostin siis uuden hajuveden. Kaupasta. Kalliilla. Yleensä ostan hajuvedet ynnä muut selektiiviset kosmetiikat lentokentältä tai laivalta, josta ne saa verovapaana, mutta tämä hajuvesi minun oli PAKKO saada nyt heti, maksoi mitä maksoi.


Kyseessä on siis DKNY:n Be Delicious -sarjan uusi tuoksu: Fresh Blossom. Tuoksu on kivan keväinen/kesäinen. En yleensä pidä kukkaistuoksuista, mutta tämä on jotenkin erilainen. Ihastuin ensi nuuhkauksella.


Minulla on myös muita Donna Karanin tuoksuja. Kestosuosikki DKNY Women, jota minulla on aina pakko olla olemassa. Olen käyttänyt sitä 2000-luvun alusta asti, tuskin kyllästyn koskaan. Tuo pieni, punainen pallo on Be Delicious Red, nam. Myös vihreä Be Delicious on hyvä tuoksu. Taidan tosissaan tykätä DKNY-tuoksuista..? Minulla on ihan hirveästi muitakin hajuvesiä, olen friikki. Ehkä esittelen ne joku toinen kerta.

Mistä tuoksuista sinä pidät? Oletko uskollinen tietylle suunnittelijalle tai tuoksulajille vai oletko moniruokainen?


3 kommenttia:

Keke kirjoitti...

Mä pidän kaikista kukkais/kesätuoksuista. Tykkään Escadan tuoksuista ja sit Emporio Armanin. Mut oon kyl aika moniruokanen kunhan ei oo liian tuhtia tuoksua..sillo tulee hedari. Hei mul on ollu tota samaa merkkiä, mut just se vihreä pallo-pullo. Tykkäsin siitä tosi paljon. Olin ihan unohtanu koko merkin. Mun on ehkä pakko käydä nuuhkii tota Fresh Blossomia..kuulostas niin semmoselta mistä tykkään. Esittele ihmeessä lisää tuoksuja, voin saada hyviä vinkkejä. Mä kulutan niin kovaa tahtia et tuntuu et koko ajan loppuu...Ja piru vie ku ne on niin kalliita.

Riehu kirjoitti...

Mulla taas ei meinaa loppua millään! Käytän niin laiskasti, tosin nyt oon yrittäny ryhdistäytyä. Kepeä kesätuoksu hakusessa, mulla ei oo mitään tiettyä merkkiä mistä tykkäisin tosi paljon.

Marjo kirjoitti...

Mä tykkään raikkaista tuoksuista. Nyt käytössä Elizabeth Ardenin Mediterranean, tykkään kovasti! Suosittelen;)