tiistai 28. huhtikuuta 2009

Sunnuntaihömppä

Kävin viikonloppuna katsomassa elokuvan Tuplamorsian, joka yllätti erittäin positiivisesti. Minulla oli kaksi leffalippua, jotka menivät vanhaksi sunnuntaina. Halusimme mennä ystäväni kanssa iltapäivänäytökseen, joten se rajasi heti pois muutaman vaihtoehdoistamme. Emme halunneet liian aikaiseen, emmekä liian myöhäiseen näytökseen, joten kello neljän Tuplamorsian oli juuri passeli. Sunnuntaisin ei myöskään tee mieli katsoa mitään kovin raskasta, joten päädyimme hömppäleffaan. Ikinä en olisi tätä elokuvaa mennyt katsomaan teatteriin, jos olisi pitänyt itse maksaa, joten onneksi minulla oli vapaaliput. Elokuva oli tosi hyvä, hymy oli kasvoilla koko ajan ja se sai minut uskomaan taas romanttiseen rakkauteen.

3 kommenttia:

Keke kirjoitti...

Mun täytyy kattoa toi=) Tykkään tommosista hömppärakkaustarinoista...jos niillä on onnellinen loppu=)=)=)Ja tolla varmaa oli=)

Riehu kirjoitti...

Eilen kinopalatsin jonossa ootellessa tuli toi traileri samalla ja vaikutti oikeesti aika hauskalta. Oon aina ihan tosi epäluulonen näitä hömppäleffoja kohtaan...mut tää pitää kattoa sitten dvd:ltä.
Me käytiin kattomassa Gran torino ja se oli ihan tosi tosi hyvä!!=)

Marika kirjoitti...

Tällainenkin tullut. En olekaan viime aikoina tullut seuranneeksi, että mitä leffoja sitä menee teatterissa. Mä olen höpsönä kaikkiin romanttisiin komedioihin, ne on vaan ihania :)