keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Lempparit osa 1

Tulen esittelemään blogissani lempiasioitani. Ensimmäisenä vuorossa hiustuotteet.


En taida tulla enää talvisin toimeen ilman Lanzan hiuksiin jätettävää hoitoainetta. Hiukseni ovat megasähköiset talvisin, koska ilma on silloin niin kuiva. Mitä enemmän pakkasta, sitä kamalampi tukka. Luottokampaajani suositteli apuun Lanzan Leave-in conditioneria ja tuubi lähti kotiin heti. Käytän ainetta vieläkin vaikka talvi meni jo, tuote on niin mahtava.

Hiuksiin jätettävän hoitoaineen jälkeen suihkuttelen hiuksiini Tigin tuotteita. Kuvassa esillä S-factor sarjan Body booster plumping spray. Halusin viimeksi ehdottomasti pumppusprayn, ja jälleen kampaajani suosituksesta ostin kyseisen pullon. Tuote on kevyt ja mukava ja ennen kaikkea hyvän tuoksuinen.

En ymmärrä miten olen koskaan voinut tulla toimeen ilman hiustensuoristajaa! Tätä nykyä se on käytössä joka päivä ja jos en jostain syystä ehdi sitä hiuksilleni näyttämään, niin on tukka pakko laittaa kiinni. Minähän en siis käytä rautaa suoristukseen vaan taivutukseen tai kiharoiden tekoon. Hiukseni ovat luonnostaan piikkisuorat ja lasiset ja ainoa tapa saada niihin eloisuutta on suoristunraudan käyttäminen. Ostin pari kuukautta sitten ghd:n ammattiraudan ja se on ehdottomasti paras rauta päällä maan. Laadusta kannattaa maksaa. Kokemusta löytyy halvasta ja halvemmasta ja ne on oikeasti olleet ihan tossuja, kun vertaa ghd:n rautaan.

Lempihiuslakkani on tällä hetkellä Kaduksen Slalom. Suihke on todella hienojakoista, mutta silti tehokasta. Hiukset eivät tunnu käytön jälkeen tahmeilta eikä raskailta. Jos raaskisin, ostaisin Tigin Masterpiece lakkaa, mutta se on rahapussilleni toistaiseksi hieman liikaa.

Ja lopuksi suihkautan hiuksiini vielä kinuskin tuoksuista Tigin Brunette Goddess shine sprayta.


Shampoon ja hoitoaineen tulen esittelemään lempisuihkutuotteissani. Jatkoa seuraa siis lähipäivinä...


7 kommenttia:

Keke kirjoitti...

Oi ku kuulosti ihanalta toi kinuskin tuoksuinen juttu. Mä niin tykkään jos hiuksista pöllähtää semmonen ihana tuoksu=)

Keke kirjoitti...

Niin ja sitä piti vielä sanoa..että on kivaa kuulla..lukea toisten lemppariasioita. En tiiä, mut niistä saa jotenkin aina niin plajon selville blogin pitäjästä mikä on musta kauheen kivaa=)
t:himokommentoija=)

Riehu kirjoitti...

Kinuskintuoksuinen...mmmm :)

Chatrin kirjoitti...

Minä tykkään myös lukea toisten suosimista tuotteista ja muistakin lemppareista. Kinuski on hyvää :P~~ 

Marika kirjoitti...

Keken kanssa samoja mietteitä, eli kiva lukea lemppariasioistasi ja oikein nähdä kuvin :)

Lili kirjoitti...

Lempparilistat on kyllä ihania!

Chatrin kirjoitti...

Kiva kuulla, sitten näitä ainakin piisaa jatkossa lisää :)