lauantai 4. huhtikuuta 2009

Kevättä ja kesää

Eilen meni lopullisesti hermo parvekkeen jouluiseen oloasuun, joten rupesin hommiin. Olin pyytänyt jo monta kertaa Miestä riisuumaan ja purkamaan kuusen pois parvekkeelta, mutta mitään ei ollut tapahtunut. Aiemmin tällä viikolla otin kuusesta koristeet ja valot pois, mutta periaatteesta en lähtenyt sitä purkamaan. Eilen sitten kuskasin kuusen työhuoneen kiinninnäisen oven eteen ja odotin, että Mies lopettaa pelin katsomisen, avaa oven, huomaa kuusen ja tekee asialle vihdoin jotain. Ja kyllähän se sitten tekikin. Nyt on kuusi pahvilaatikossa matkalla ulkovarastoon. JES, voitto! Parvekkeen laitto on vielä kesken, mutta ainakin sieltä löytyy nyt ihanan keväinen narsissirykelmä joulukuusen sijaan.


Käväisin torstaina Kultakeramiikassa, josta tarttui mukaan mansikan tuoksuisia kynttilöitä sekä yksi tuoksuton kynttilä, mikä pääsi matkaan ihanan pinkin värinsä vuoksi. Kesää odotellessa pitää tuoksutella mansikkaa kynttilän muodossa.5 kommenttia:

ninnu kirjoitti...

Mun täytyy kans hankkia narsisseja, viimeistään ens viikonlopuksi kun on pääsiäinen!
Kivalta näyttää :)

Keke kirjoitti...

Teidän partsi näyttää ihanan keväiseltä. Kunpa joku siivois meidänkin parvekkeen...Ja ottas pois noi joululyhdyt sieltä. Huomasin just äsken ku katoin ulos et siellä lojuu viel semmosia. Mut ei niin paha ku joulukuusi=)

Riehu kirjoitti...

Kiva kevätilme partsilla.=)

Chatrin kirjoitti...

Kiitos, kiitos ja kiitos =)

Marika kirjoitti...

Hahah, en voinut olla nauramatta tälle joulukuusi-asialle. Miehet tuntuvat olevat monet samanlaisia, mitä tulee joulukuuseen. Ystäväni miehellä on muun muassa tapana, että kun joulukuusi täytyy siivota pois olohuoneesta joulun jälkeen, se vain heitetään takaovesta pihalle, odottamaan että JOSKUS sen siitä siivoaa pois. Ja eihän se siitä mihinkään liiku, ennen kuin ystävä muutaman kerran huomauttaa, että kuusi karisee pitkin takaoven edustaa. Meilläkään ei kuusi liiku mihinkään, ellen minä siivoa sitä.. viime joulun jälkeen pyysin miehen viemään kuusen pois - olin yllättynyt kun nappasi kuusesta kiinni ja lähti viemään sitä ulos. Vaan iloitsin liian aikaisin, vei sen keskelle pihaa kököttämään. Arvaa kuka siirsi sen siitä pois, arvaa?!