perjantai 17. syyskuuta 2010

huh-hah-hei!

Viikko Englannissa takana ja pakkohan se oli sieltä joskus pois tulla, valitettavasti. Kaikki meni hyvin, mitä nyt tulomatkalla meinasin friikata lentokoneessa.

Kertoilen lisää matkasta, kunhan saan tässä ensin kerättyä itseäni. Jo parin tunnin aikaero saa mut ihan sekaisin ja tietysti matkustaminenkin väsyttää. Onneksi on vielä viikonloppu aikaa rauhoittua ja relata ennen kuin pitää mennä takaisin töihin.

Palailen siis piakkoin!


PS. Seurailen blogeja nykyisin lähinnä Bloglovinin kautta ja se ilmoittaa, että minulla on 81 lukematonta kirjoitusta, ehheh. Eipähän tule aika pitkäksi, mutta ensin taidan kyllä katsoa vähän telkkaria.


8 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Ihanaa kun olet takaisin! Olenkin jo kaipaillut blogikirjoituksiasi! :)

Sort of Pink kirjoitti...

Welcome back! =)

Riehu kirjoitti...

Höh, mitäs lentokoneessa tapahtu? Mut kiva kun oot takas sinäkin! :)

Chatrin kirjoitti...

Marika: kiva kuulla, jee! kyllä mä taas kirjottelen kohta puoliin. vielä 40 kirjoitusta lukematta teidän muiden juttuja, sitten.. :)

Sor of Pink: thank you! =)

Riehu: no hemmetti, ihan kauhee lento taas. Olin jopa haistavinani palaneen käryä ja näkemässä moottorin savuavan. Luulin kuolevani. Taas.

Missy E kirjoitti...

Tervetuloa takaisin! Yritettäiskös sopia taas pitkästä aikaa tapaamista jossain vaiheessa?

Chatrin kirjoitti...

Missy E: no olis kyllä mukava nähdä! tsekataan vähän kalentereita ja sovitaan päivä!

aini kirjoitti...

Tervetuloa takaisin! Mä olin kans ihan hermoraunio kun tultiin kanarianmatkalta takaisin, lennon numero nimittäin oli 666 to HEL.. mä oikeesti pelkaan muutenkin lentää niin olin ihan varma et kuolo korjaa.. :-D

Chatrin kirjoitti...

aini: voi ei, kuulostaa ihan kauheelta :O 666 to hel, OMG! onneks selvisit elossa ja kiitos kun jaoit kokemuksen kanssani =)