maanantai 27. syyskuuta 2010

Brunssivaatteet

Tulikin jo toive esitellä Primarkin mekkoset. Tässäpä toinen, vaaleanpunainen pallomekko, mikä kustansi kokonaiset 5 £. Neuletrikoo on myös Englannista, New Lookista ja on uusi lempparini, melkeinpä joka päivä päällä.

Syksyssä on yksi hyvä puoli: saan käyttää lempikenkiäni, viime maaliskuussa hankittuja ns. maihareita. Still in love.

Niin, ja joku tarkkasilmäinen varmasti huomasi, että olen värjännyt hiukseni. Taas ihan itte. Ennen Englannin reissua. Sävy L'oréalin Sävähdyttävä Suklaa. Tykkään tosi paljon, mutta ens kerralla pakko päästä kampaajalle!

10 kommenttia:

Riehu kirjoitti...

Sävähdyttävä suklaa, aika kreisi nimi! Ja siis hei, ei sussakaan mitään vikaa mut kyllä Pupu varastaa nää kuvat poseeraustaidoillaan. Selvää malliainesta! :)

Chatrin kirjoitti...

Riehu: viimeksi viettelevä hunajakupari ja nyt sävähdyttävä suklaa, kreisejä nimiä indeed :D

haha, Pupu on kyllä semmonen poseeraaja. Paitsi silloin kun siitä yrittää ottaa kuvia, ni eihän se sillon paikallaan pysy. Mutta aika söpönen näissä kuvissa, kieltämättä.

bubble kirjoitti...

Ihana mekko & kokonaisuus muutenkin! :) <3

aini kirjoitti...

Ihana nimi hiusvärillä:D

Mekko on ihanan hurmaava, tyttömäinen ja söpö! Pilkut ja pallot roks:)

Chatrin kirjoitti...

bubble: kiitos paljon ^___^ ♥

aini: mun lempiammatti vois olla tommonen hiusvärinimien keksijä ;)

mekko on ihana ja mikä parasta, ei maksanut maltaita.

Anonyymi kirjoitti...

Primark on petollinen paikka, siksi viime reissulla kiersin koko mestan kaukaa koska ostan aina liikaa kamaa sieltä, aina..Mutta mekot näyttää ihanilta ;O)

Sort of Pink kirjoitti...

Primark on tosiaan petollinen paikka kuten Mikaela sanoo =) Siellä on niin paljon vaatteita ja ihmisiä että meinaa järki lähteä, mutta jos sinne jaksaa raahautua niin siellä kyllä on paljon kivoja juttuja ihan polkuhintaan. Tuo mekko on liikkis!

Chatrin kirjoitti...

Mikaela: onneksi siellä ei tällä kerralla ollut paljon tarjottavaa. ilmeisesti joku välikausi menossa kesän ja syksyn välissä.... mutta onneksi bongasin mekot!

Sort of Pink: ihmisiä oli kyllä kuin sardiinipurkissa! kuulemma oxford streetin putiikissa niitä on niin paljon, ettei sinne voi edes mennä. me käytiin siis cambridgen ja ipswichin myymälöissä.

Tincali kirjoitti...

Kaunis mekko! Mulle ja!

Chatrin kirjoitti...

Tincali: hihii :)