torstai 2. lokakuuta 2008

Siskolla kylässä

Käytiin tänään mun siskolla kylässä. Siskon lauma on tällä hetkellä mahtava; tanskandoggi, pont-audemerinspanieli, 4 kiinanharjakoiraa, 2 karvatonta kissaa ja akvaario :)) Olen aivan rakstunut tuohon pont-audemeriin, se on niiiin ihana!! <3

Siskolla saa myös aina syödäkseen. Tuntuukin, että aina kun siellä on, ruokahalu kasvaa automaattisesti. Tänään saimme prinsessakakkua, neekerinpusuja, irtokarkkia, lakuja ja pepsiä. Ja oltais saatu vielä kevätkääryleitä, mutta jätettiin sitten väliin :)

Kauhea ilma muuten tänään ulkona :( sadetta ja sadetta ja KYLLLMÄ. Syksy on siis viimeistäänkin täällä. Puutkin alkaa olla kohta jo nakuja. Tulispa jo kesä...

4 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Sä olet kyllä kesäihmisten aatelia, kun syksy vasta tässä menossa ja odottelet jo kesää :D

Kylläpäs on herkkuja piisannut! On muuten melkoinen lauma kertynyt M:lle! :)

Chatrin kirjoitti...

joo, siis todellakin on täysin kesäihminen. En tiedä miten taas selviän talvesta :/ varsinkin jos se on tosi kylmä tai loskainen. huoh. -5 astetta ja lunta on ideaali, mutta saas nähdä, Talvi on jokatapauksessa liian pitkä tämän tytön mielestä.

Marika kirjoitti...

Siitä mäkin olen kyllä samaa mieltä, että talvi on ihan liian pitkä. Se on niin kurjaa kun kesä on todella lyhyt, kun talvea ja muuta kylmää säätä on suurin osa vuodesta. Mä tästä syksystä nautin sikäli, että luonnossa lenkkeily on todella nautinnollista kauniiden värien vuoksi ja ilma on jotenkin ihanan raikasta. Talvestakin tykkään aina aluksi, mutta uuden vuoden jälkeen kyllästyn ja haluaisin jo kesän :)

Chatrin kirjoitti...

joo, mulla ihan sama! eli jouluna ja uutena vuotena saa (pitää) olla lunta, mut heti kun vuosi on vaihtunut KESÄ KIITOS.