torstai 23. lokakuuta 2008

Viikolla tapahtunutta

Alotetaas viime lauantaista... Aamu vierähti siivoamalla ja puunaamalla, sit käytiin Mustissa ja Mirrissä kattelemassa koirien toppahaalareita, mutta ei löytynyt mieleistä :( Ruoaksi tein ekaa kertaa nakkikastiketta! (ja muusia) Olen aina tykännyt nakkikastikkeesta, en niinkään niistä nakeista, vaan siitä itse kastikkeesta, ja nyt sitten ensi kertaa elämässäni päätin sellaista valmistaa, njam. Nakit oli valmistettu kalkkunan lihasta, sillä olenhan ollut lähes puolet elämästäni syömättä punaista lihaa..

Illalla ystäväni, ketä en ollut nähnyt piiitkään aikaan oli kyläilemässä. Siemailtiin pari viinipullollista, naposteltiin kulhollinen nachoja, rupateltiin ja parannettiin maailmaa :) Kerrassaan mukvaa. Miehen olin ajanut tietenkin pois tieltämme, niin saatiin olla ihan rauhassa.

Sunnuntaina kateltiin pari leffaa (In the valley of Elah ja Definately, maybe), syötiin ihan sikana ja käytiin saunassa, ei siinä paljon muuta sitten jaksanutkaan.

Tiistaina näin ystävääni kaupungilla, latten ja ostosten merkeissä. Yritin metsästää miehelleni jotain synttärilahjaa, aika laihoin tuloksin. Yhden pikkupaketin sain sentään hankittua. Itselleni ostin vaatteita ja kaulakorun :)

Eilen oli taas sauna- ja telkkari-ilta. Tänään mies jäi ylitöihin, ja minulla vihdoin aikaa kirjoittaa blogia. Huomenna onneksi perjantai, mutta ensin pitää käydä töissä tuskastumassa. Tapaan huomenna uuden asiakkaan iltapäivällä, toivottavasti keskittyminen on silloin vielä kunnossa...

Ainiin, ollaan katsottu tässä lähipäivinä myös Hell Ride ja Promotion -elokuvat. Hell Riden tunnisti HETI Quentin Tarantino leffaksi, siinä on selvä QT-leima. Molemmat katselun arvoisia. Nyt taidan ottaa jätskiä ja mennä sohvalle tuijottamaan Brittiläisiä wannabe-huippumalleja :)

Ei kommentteja: