torstai 9. lokakuuta 2008

Kokkailua


Olen ollut lähipäivinä niin paljon menossa, että vasta tänään pitkästä aikaa vietin ihan koti-iltaa. Kokkailun merkeissä se oikeastaan vierähti. Tein välimeren suolaisia muffineja ja broilerinjauhelihasta juustoisia pihvejä. Reseptit otettu Yhteishyvän Ruokamaailmasta. Vinkkinä vaan, että kannattaa itse lisätä resepteihin vielä vähän mausteita. Tai sikäli pidätte yhtä mausteisesta ruoasta, kuin minä :) Arkailin myös ehkä vähän suolan kanssa, koska en ole tottunut käyttämään sitä ollenkaan ruoanlaitossa. Mutta hyviltä ne kuitenkin maistui, namnam. Tein lisäksi vähän tsatzikia. Kuvasta ei oikein saa selvää ja siitä puuttuu väri. Olis pitänyt laittaa lisukkeeks salaattia, tomaattia, kurkkua... sit ois tullu nätti kuva :)

2 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Siis jestas sähän olet ihan kokkikolmonen! Mä olen ainakin omasta mielestäni niin huono kokki, ettei todellistakaan :) Just aloin eilen miettiä mitä teksii ruokaa ja mieleen tuli makaronilaatikko ja.. makaronilaatikko ja.. makaronilaatikko! Luovuus huipussaan :)

Chatrin kirjoitti...

Kiitos, yritän :) No ei, mähän oon väsänny omat safkanu jo 12-vuotiaasta, ku mutsin tekeleet ei maistunu. Aika harvoin sitä kuitenkaan keksii mitään uutta kokkailtavaa, et tosi monesti kauhee pohdinta "mitä mä söisin huomenna" :)