maanantai 13. lokakuuta 2008

Meikkejä, ruokaa, brittiläistä siideriä, leffoja ja lenkkeilyä

Lauantaina käytiin Itäkeskuksessa pyörimässä, tuloksetta. En ymmärrä miten
kaupoissa ei ole mitään ostettavaa, voisko joku kertoa miksi ei ole!? Illalla sitten mies tosiaan lähti sinne fudismatsiin ja minä menin ystäväpariskunnan kanssa syömään. Ja tiesihän sen jo etukäteen, kun pöytää ei ollut varattuna, että vaikeaa tulee olla löytää vapaa pöytä Helsingin keskustasta lauantai iltana... Etsittiin varmaan tunti ravintolaa ja vihdoin Chico's otti meidät polot nälkäiset ruokittavakseen. Kotona, masu täynnä, nukahdin sitten sohvalle, Nelosen leffa taustalla pyörien. Aika villiä ;)

Sunnuntaina kävin aamusella kosmetologimessuilla tuhlaamassa rahaa kynsitarroihin, meikkeihin ja käsienhoitotuotteisiin :) Iltapäivällä käytiin koko perhe parin tunnin lenkillä, ihanan aurinkoisessa ja lämpimässä syyssäässä. Jalat huusi apua, takaisin kotiin päästyämme... Illalla katsottiin vielä elokuva Babysitters. Aika paha.

Alkoholista... En ole ikinä ollut suomalaisten siidereitten ystävä. Välillä on tullut jotain maisteltua, mutta en tosissaan pysty juomaan niitä yhtä kulausta enempää. Muutaman kerran olen kokeillut brittiläisiä siidereitä ja niistä pidän! Ne maistuvat hiilihapollisilta omenamehuilta, ja niitä vastaan minulla ei ole mitään :) Kapakassa olen pari kertaa juonut Old Rosieta ja nyt tuli kaupasta ostettua Westons Stowford Press. Nautiskelin sen sunnuntaina ja hyvää oli. Ajattelin ostaa toistekin.

Nyt pitäis sit vissiin maanantain kunniaksi leikata vanhemman koiran kynnet ja tehdä vaikka itsellekin vähän kauneushoitoja.

2 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Oikein mukavan tuntuinen viikonloppu sulla on ollut, lauantainakin sitten keksit tekemistä :) Kaikkea kivaa olet löytänyt messuiltakin! Mulla ei ole edes niitä kynsiä, kun pureskelen ne intensiivisesti sellaisiksi "käteen sopiviksi".. :D

Chatrin kirjoitti...

juu, mukvaa oli, oikein mukvaa :)
eiliset kauneushoidot jäi tekemättä, ja taitaa jäädä tänäänkin. En vaan nykysin jaksa :/ ehkä viikonloppuna sitten :)