maanantai 11. tammikuuta 2010

Päivänvaloa, kiitos!

Eih, kyllä se on todettava, että ilman luonnonvaloa otetut kuvat ovat aivan kamalia!
Siis ainakin meidän kämpässä on sellainen valaistus, että ei vaatteista saa selvää vaikka olisi kaikki valaisimet päällä, kamerassa valotusarvoja muutettu ja salama päällä. Tällaista kökköä saatte sitten katsella, ihan rintaan pistää.


Tunika on oikeasti tummansininen, neule tummanharmaa ja sukkahousut ruskeat & salmiakkikuvioiset.


Välillä pitää taputtaa omaa päätä. *Hyvä Chatrin, näin sitä otetaan kuvia blogia varten, taptap*


Sitten yritin ottaa kuvaa rintaneulastani. Ensimmäinen kuva on tällainen, hieno eikö?

Toisessa kuvassa neuleeni on muuttunut siniseksi, kappas taikuutta.

Kolmas kerta toden sanoo, vaikka kamera ei olekaan tarkentanut koruun..

Bad Hairday = hiukset ponnarille ja päähän rusetti.

Kiinnittäkää huomionne tähän, kiitos.

14 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Pisteet päivän parhaista valokuvista! =D

Anonyymi kirjoitti...

Ihana toi rintaneula !:)

Kaitaliina kirjoitti...

Meidänkin kotona on ihan toivotonta ottaa kuvia pimeella. Mutta kun ottaa tarpeeksi monta niin saa jo käsityksen värestä ja vaatteista;) Omistan muuten samanlaisen pannan.

Anonyymi kirjoitti...

Meillä ei voi kotona ottaa lainkaan kuvia oikestaan, valaistusperiaatteemme on "vähempi on parempi" eli katossa ei paljon lamppuja roiku..

Chatrin kirjoitti...

Marika: thank you very many :)

Uniqua: muovinen musta kyyhky, jossa vähän oranssia = perfect :)

Kaitaliina: Odotan todella kesää tai edes kevättä, että voi ottaa kuvia luonnonvalossa. Tuo panta on ihana mun päälle, ei purista mistään!

Mikaela: eikä niillä valoilla näköjään mitään merkitystä olekaan: mulla oli 4 lamppua päällä noita kuvia ottaessani, mitä ei tosiaankaan huomaa! Arghf. :)

Riehu kirjoitti...

jaahas, asukuvia on alettu pistämään...kiva kiva! No joo, toi kuvaaminen tähän aikaan sisällä on ihan hanurista....

Madam B.C. kirjoitti...

kiva tuo pääsky :) on totta, että talvella kuvaaminen on yhtä *elvettiä, mutta onneksi valoisaa aikaa on jo iltapäivään asti ja kohti kevättähän tässä mennää niin pian taas saa blogittajatkin parempia kuvia :)

Paivi kirjoitti...

Valaistus on valokuvaamisessa kuullemma yksi niitä vaikeimpia asioita, joten älä huoli, et ole ongelmasi kanssa yksin! ;)

Chatrin kirjoitti...

Madam B.C.: siis todellakin PÄÄSKY eikä kyyhky, kuten aikaisemmin kirjoitin, daa. meidän perhe harrastaa lintuja, joten todellakin tiedän tämän oikeasti, mutta välillä sitä kirjoittaa mitä sattuu =)

Päivi: kiitos tsempistä :) voisihan sitä yrittää vielä enemmän opiskella kameran saloja, mutta en tiedä tulisiko noista itselaukasijakuvista sen parempia. Salama on kamala ja ilman salamaa kuvista tulee pimeällä epätarkkoja, äääh! :)

Chatrin kirjoitti...

Riehu: apua! jäit välistä, kun mä aloin vouhottamaan tuosta PÄÄSKYstä ;) Jep, mä olen lupaillut enemmän asukuvia, joten onhan se seisottava sanojensa takana.

Hanstu kirjoitti...

Nou hätä! Sun asukuvat oli oikein onnistuneita niihin mun kuviin verrattuna, joita yritin tänään ottaa! Rintakorusi on kyllä erityishieno!

Chatrin kirjoitti...

Hanstu: Tuplakiitos :) Huomasin myös, että työkoneella on paljon parempi resoluutio (tai jotain) kuin täällä kotokoneella. Värit erottui paljon paremmin töissä. Mutta on ne luonnonhelmassa otetut kuvat vaan niin paljon ihanempia! Tilataan siis sitä valoa yhdessä oikein kovasti.

Anonyymi kirjoitti...

ONpa kiva toi rusettijuttu sun päässä. Mistä semmoisia saa? haluisin just tommosen nahkasen rusetin omaankin päähäni :)

AH-ystäväsi

Chatrin kirjoitti...

Parahin AH-ystäväni, rusettipanta on ostettu Vilasta. Muistaakseni Pieces-merkkinen, eli pitäisi löytyä myös Onlysta ja Vero Modasta. Tosin ostosta on jo ainakin 0,5v... Onnea etsimiseen!