perjantai 9. syyskuuta 2011

Perjantait on mun ystäviä


Yhtäkkiä se on taas perjantai. En voi ymmärtää, miten nopeasti viikot menevät.

Tänään on siivouspäivä, tai ennemminkin ilta.. Aion siivota kämppäni lisäksi myös koirat. Siinäpä se perjantai sitten. Huomenna on heti aamusta kampaaja (vihdoin!), ja jos ei kovasti sada, niin menen siskon kanssa koiranäyttelyyn turistiksi. Sunnuntain hengailen ystävän kanssa, mietittiin leffaa, syömistä ja minun luonani oleilua. Ja siinä se viikonloppukin sitten taas meni! Mistä lisää tunteja päiviin ja viikkoihin? No mutta sitä ei kannata tässä vaiheessa murehtia, vielä työpäivä edessä ja sitten viikonlopun viettoon. Jee!

3 kommenttia:

Little M kirjoitti...

Perjantai todellakin on ystävä:) Ja ihan samanlaiset suunnitelmat täälläkin: ajattelin olla ahkera ja siivoilla jo tänään niin ei tarvitse huomenna tarttua imuriin.

Ah, välillä olisi ihana pitää sellaisia 3-4 päivän viikonloppua. Se pari päivää hujahtaa hetkessä.

aini kirjoitti...

Perjantait on parhaita! <3 Mut hih mitä kuuluu koirien siivoamiseen?:D

Ja ehdottomasti viikonloput on liian lyhyitä!

Chatrin kirjoitti...

Litle M: 3 pvän vkonloput pitäis olla joka viikko, se olis oikeesti ihan parasta! Jaksais varmasti tehdä eri tavalla (innolla) töitäkin. Eilen sain siivottua muuten, mutta kylppäri jää huomiselle. Nyt ei vaan jaksa ;)

aini: koirat siivotaan sillei, et ne pestään, harjataan ja föönataan ;) mahdollisesti myös leikataan kynnet ja parturoidaan toisen naamakarvotus. hih.