maanantai 25. tammikuuta 2010

Obsessed, much?

No siinä ne nyt on, hajuveteni. Vähän nolona tosin myönnän, ettei kuvassa edes ole kaikkia tuoksujani. Olen aina pitänyt hajuvesistä ja olenkin ostanut ja pyytänyt niitä lahjaksi aina kun mahdollista.

Kuvassa näkyy monta pulloa, enkä lähde edes arvuuttelemaan kuinka monta näiden lisäksi on tullut käytettyä loppuun ja heitettyä roskiin. Aika monta, veikkaisin. Mukana myös muutama tuoksu, mitä en ole käyttänyt vuosikausiin. Kuten CK One, mikä on ostettu 14 vuotta sitten. En vaan raaski luopua noin vähän käytetystä tuoksusta, vaikka en sitä edes käytä. Järki hoi... En voi itselleni mitään. Hamsteri, kuin hamsteri.
Ja se on muuten ihan huuhaata ettäkö hajuvedet menisi muutamassa vuodessa vanhaksi. Ne sisältävät niin paljon alkoholia, että kyllä kestävät. Tietenkin säilytystapakin vaikuttaa hajuveden elinikään, mutta esim. tuo CK One on vielä täydessä iskussaan. Jos mahdollista säilytä tuoksusi pimeässä ja viileässä.

Yllä olevassa kuvassa ovat eniten käyttämäni hajuvedet. Versacen pinkki purteli tuoksuu marjoilta ja se onkin selvä kesätuoksu. Elizabeth Ardenin Provocative Woman interlude on muutaman kesän takainen kausituoksu, jota en ole raaskinut käyttää loppuun. Sen yhdistän myös kesään ja ensi kesänä se taitaakin kulua loppuun. Chanelin Chance on sen verran voimakas parfyymi, että se sopii paremmin iltakäyttöön ja on täten iltatuoksuni. L'Air du Temps, L'Eau par Kenzo, DKNY - DKNY ja Flower by Kenzo taasen ovat keveitä ja raikkaita tuoksuja päivittäiseen käyttöön. DKNY Red Delicious kulkee rajamailla, ja sopii mielestäni sekä päivään että iltaan.

Lemppareistani nämä ovat tällä hetkellä eniten käytössäni. DKNY - DKNY on muuten sellainen tuoksu mitä minulla pitää olla AINA. Tuo on varmasti jo kymmenes pulloni, en taida kyllästyä tuoksuun koskaan.

Toissa kesänä lentokentällä en kerrassaan keksinyt mitä uutta tuoksua olisin ostanut, siispä mukaani tarrautui Jennifer Lopezin 4-pack tuoksuja. Kuvasta puuttuu Glow by JLo, sillä olen vienyt sen töihin. Kuten kuvasta huomaa, en ole käyttänyt näitä kovin paljon. Ovat kyllä ihan söpöjä, matkakokoisia pulloja, joten näitähän voisi ottaa vaikka matkoille/viikonloppureissuille mukaan.

Hajuvesiä on kyllä siunaantunut niin paljon, että tuumin juuri käyttäväni edes osan näistä ensin loppuun, ennen kuin ostan yhtään uutta pulloa. En tiedä onnistunko, mutta yritän todella. Jos teillä on ratkaisu hamsterimaisuuteen, niin kertokaa ihmeessä minullekin!

9 kommenttia:

Riehu kirjoitti...

No kylläpäs niitä onkin! Mulla on 3 hajuvettä ja niitäkään en meinaa saada käytettyä...:)

Anonyymi kirjoitti...

Mä olen ihan päinvastainen, omistan Riehun tavoin 3 hajuvettä ja ne kestää aina vaan. Lisäksi harvoin ostan uutta tuoksua vaan minulla on 3 vakiota joita kierrätän..Tietty, koska ne ovat maailman parhaita ;O)

Kaitaliina kirjoitti...

Mä samaistun suhun tässä hajuvesiasiassa. Aina kun on lentokentällä pitää ostaa uusi tuoksu. Ja jos vuoden aikana tekee muutaman reissun, niin...
Pari sellaista hajuvetta, joita en käytä, lahjoitin mun serkuille. En ikinä pärjäisi vaan esim. kolmella tuoksulla. On kivaa, kun löytyy hajuvesi jokaiseen mielialaan:)

Chatrin kirjoitti...

Riehu: tästähän me on puhuttu, hassua :D minun aamuvalmisteluni loppuu aina hajuveden suihkutteluun.

Mikaela: olen huomannut kyllästyväni moneen "tää on mun uus lemppari"-hajuveteeni. Monta kertaa olen ostanut uuden samanlaisen tuoksun, edellisen loputtua, mutta sitten en olekaan käyttänyt loppuun, sillä kyllästys on iskenyt. Esim. EA Splendor, EA Provocative Woman ja CK Truth....
Mielenkiintoni heräsi, mitkä ovat sinun top-3 hajuvettäsi? :)

Kaitaliina: nojoo, siis tämä on joku sairaus :O ei voi aina haluta uutta hajuvettä. Ehkä tämä kertoo jostain jakomielitaudista, kun jokaiselle mielentilalle pitää olla oma tuoksunsa ;D

Anonyymi kirjoitti...

Ehdoton ykkönen on Clean. Ei kovin tunnettu mutta tsekkaa esim. cleanperfume.com. Toinen on Guerlainen sitrustuoksu Aqua Allegoria:Pamplelune ja kolmas Flower by Kenzo ;O)

Keke kirjoitti...

ei hitsi mä oon nyt toooooooooooooooosi kade!!!!!!!!!siis mä oon hajuvesien suurkuluttaja ja nyt kaappi huutaa tyhjyyttään samoin kukkaro=)=) mä niin rakastan tuoksuja...ja niitä erilaisia puteloita=)

MissB kirjoitti...

Mulla on kans CK One kokenut saman kohtalon. Tuolla se vaan on, en oo vuosiin ees suihkuttanut sitä.
Mutta sinullapa tosiaan onkin melkoinen kokoelma tuoksuja.
Mä en raaski itse ostaa, enkä edes ole pihi!! Joten tuoksuja minulla on vain 2 ja jotain näytepulloja(kylkiäisinä saatuja)

Chatrin kirjoitti...

Mikaela: jossain olen tuon Cleanin nähnytkin, myydäänkö näitä kentällä? Tai ehkä jostain lehdestä.. Pitääkin testata joku kerta. Raikas on useimmiten mun juttu. Flower by Kenzo RULZ ;0)

Keke: eihän siitä ole kauan, kun M osti sulle kasapäin tuoksuja, et kai sää vielä niitä ole kuluttanut? Taidat olla tittelisi arvoinen suurkuluttaja ;D mä voin kyllä lähettää sulle pari noista pulloista..
tuoksut ja pullot ON ihania!

MissB: mä raaskin ostaa, kun kyse on kosmetiikasta. olen aina raaskinut. tosin sen verta järkevä olen, että ostan ne aina tax-freesta/alennuksesta.

Mä sitten ennemminkin pihtailen joidenkin huonekalujen kanssa. Mun mielestä on ihan hulluutta maksaa nojatuolista jotain 1000-2000.-, joten sellainen jäi hankkimatta. (miten ne onkin niin kalliita, kalliimpia kun mun sohva!?) Sen sijaan vaihdettiin olkkarissa järkkää, että nojatuolin ammottama tyhjyys saatiin paikattua. Toimiihan se näinkin =)

Keke kirjoitti...

No arvaa..mä kulutin ne heti ja sit ostin ite muutaman lisää ja sain lahjaks muutaman ja tadaa...silti on pari pulloa enää ja ihan vaan rippeet. KAtastrofi!!!!!