tiistai 19. tammikuuta 2010

Zombiet on in

Maanantai iltaani viihdytti elokuva Zombieland. Nimi ei jätä paljon arvailujen varaan, joten kaikki varmaan arvasivatkin jo, että kyseessä on zombieleffa. Jälleen kerran hauska sellainen, sillä kauhuleffojahan en katso.

Zombieland on ikäänkuin jenkkiversio leffasta Shaun of the Dead. Molemmat nähtyäni täytyy sanoa, että brittihuumori iskee minuun paremmin. Zombieland ei silti ollut huono elokuva. Ja ihmekin tapahtui, nimittäin inhokkilistalleni kuuluva Woody Harrelson ei tässä pätkässä ärsyttänyt minua ollenkaan! Tykästyin myös nörttimäiseen päänäyttelijä Jesse Eisenbergiin, ja propsit annan vielä Bill Murraylle cameoroolistaan. Kaiken kaikkiaan ihan viihdyttävä 88 minuuttia.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minä tein tästä leffasta hyvinkin mairittelevan jutun sillä pidin tästä leffasta ihan hulluna ;O) Minuun puree tällainen tyyli jossa annetaan survival-ohjeita ja näytetään ne käytännössä, leffan tyyli oli loistava, puhumattakaan Harrelsonista. Äijä parantaa menoaan vanhemmiten..

Chatrin kirjoitti...

Mikaela: Piditkö yhtäpaljon/enemmän/vähemmän, kuin Shaunista? Kävin lukasemassa arvostelusi näin jälkikäteen. Tapanihan on lukea arvostelut leffoista jotka olen jo nähnyt tai leffoista, joita en ole katsomassa syystä tai toisesta. Minä kun en halua tietää "mitään" elokuvista etukäteen. Lähinnä vain sen, että kannattaako katsoa vai ei. Yleensä palaankin blogiisi lukemaan arvostelut leffoista, jotka olen katsonut arvostelusi jälkeen. Selitinköhän itseäni nyt ollenkaan tolkullisesti? ;)

Riehu kirjoitti...

Täytyy katsoa jossain vaiheessa tämä! Epäilen suuresti että mikään menis Shaun of the deadin yli, mut hyvä kakkonen voi olla. don´t stop me now...:D
Aikalailla ällönnyt aiemmin Woodya mutta taitaa tosissaan parantua iän myötä. Sopii tietynlaisiin rooleihin.

Aune kirjoitti...

laitetaanpa korvan taakse kyseinen leffa :D

Anonyymi kirjoitti...

Shaunia ei zombie-rintamalla voita mikään. Se miksi kohkasin tästä leffasta on se että mielestäni tämä on ensimmäinen ONNISTUNUT zombie-komedia Shaunin jälkeen, huonoja yritelmiä olen nähnyt, trust me. Tässä oli hienosti yhdistetty huumori ja kauhu ja siitä kaikki pisteet kotiin. Ei ole Shaunin voittanutta..vielä..

Chatrin kirjoitti...

Riehu: Katso ihmeessä, mutta älä odota liikoja. Ai sielläkin ällötty Woodya, hyvä etten ole ainut. Tässä roolissa ei siis ärsyttänyt ollenkaan.

Aune: jep, kerro sitten mielipiteesi, kun olet katsonut..

Mikaela: no niin, hyvä. Ei todella ole Shaunin voittanutta :) Niitä lesbovampyyrintappajia en taida vaivautua edes katsomaan.. Tai no toisaalta, miksen?

Marika kirjoitti...

Woody Harrelson on niin ällö.. en tykkää katsella leffoja joissa se on kun pilaa koko elokuvan :D

Chatrin kirjoitti...

Marika: en tiedä miksi tässä leffassa Woody ei ärsyttänyt, mutta näin tosiaan kävi. Katopa tämä elokuva ja ilmota mulle sitten mielipiteesi =)