maanantai 11. tammikuuta 2010

Everlast vs. Everlast vs. Everlast

Fanitan Everlastia. Aikoinaan 90-luvulla, villissä nuoruudessani, tämä biisi sai minut sekaisin baarissa. Ei yksinkertaisesti ollut muuta vaihtoehtoa, kuin juosta tanssilattialle Jump Aroundin alkaessa soimaan.Osaa miekkonen muutakin kuin räpätä hipitihopia. House of Pain:in jälkeen Everlast laulaa luritteli soolona hyvän aikaa. Put Your Lights On on yksi all time lempibiiseistäni. Santanan kitarat ja Everlastin matala, rosoinen ääni, ah. Eniten rakastan sitä miten Everlast ääntää R-kirjaimen, paras esimerkki tulee 1:37 kohdalla.


Everlastin uusin ryhmä on La Coka Nostra. Suomessakin käväsivät viime syksynä ja kävinkin heitä ihmettelemässä Virgin Oilissa. Choose Your Side, yhdessä Bun B:n kanssa on eniten kuuntelemani kipale La Coka Nostran ensimmäiseltä levyltä. Jännittyneenä odotan jo seuraavaa lättyä.


Edit: La Coka Nostran ensimmäinen levy on nimeltään A Brand You Can Trust ja albumilla vierailee joukko nimekkäitä artisteja, kuten Snoop Dogg, B-Real ja Immortal Technique. Jos tämänkaltainen musiikki kiinnostaa, niin suosittelen lämmöllä spottaamaan levyn vaikka Spotifysta.

5 kommenttia:

Keke kirjoitti...

Ihanan innostunu postaus=) Oikein huomas kuinka olit innoissais=)=)hih. Kivaa=)=)Täytyy vaan myöntää et oon näköjään aivan totaalisesti taas ulkona musajutuista ku en nimen perusteella tienny tuota..mut sit ku kuuntelin ni kuulosti jo vähän tutummalta=)

Anonyymi kirjoitti...

Ghaad, kamala flashback nuoruuteen ;O) Yay!

Chatrin kirjoitti...

KeKe: hiih, kiitti. Olen innostunut :)

Mikaela: :D mieltsiä!

Riehu kirjoitti...

Mulle ei kyllä Everlast sanonu mitään mut olihan ne sit tuttuja biisejä kun kuunteli. Paitsi tietty vika, mä kun en kuulu siihen räppikerhoon...:)

Chatrin kirjoitti...

Riehu: en oo varmaan tarpeeks hypettäny everlastia sulle. Tai sit on menny toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos ;)