tiistai 12. lokakuuta 2010

Sekaisin hampurilaisista

Syön kausittain juttuja ja tällä hetkellä minulla on menossa hampurilaiskausi. Teen niitä viikoittain. Pihvinä toimii vaikkapa paistettu halloumi, kasvispihvi tai fetajuusto. Salaatin asemesta kannattaa kokeilla tuoretta basilikaa, namnamnam!

Käytän myös näitä: Hellman's Real Mayonaise, ketsuppi, curry-jauhe, valkosipulisuolakurkku, tomaatti, salaatti tai basilika, cheddar-juusto, makeasipuli/salottisipuli/punasipuli ja jos halvalla lähtee, niin tuore ananas. Sämpylänä Sinuhen 3-viljan sämpylä.

Täällä halloumiresepti kuvien kera.

Nyt lounaalle, Buon appetito!

12 kommenttia:

Tincali kirjoitti...

Ei saa kiusata toisia tällaisilla kuvilla. :D Hampulaisesi näyttävät todella herkullisilta.

Meilläkin on tuore basilika ollut nyt iso herkku. Nam!

Chatrin kirjoitti...

Tincali: :D Hampparit on aivan mielettömän herkullisia. Olis näyttänyt vielä herkummilta, jos olisin laittanut basilikan sämpylän alle näihin kuviinkin...

Missy E kirjoitti...

Joo ei saa kiusata tällaisilla herkuilla. Toisaalta meillekin on kyllä tulossa tänään herkkua ruoaksi, tortillalasagnea, NAM.

tiitiäinen kirjoitti...

Waaaaah! Mitä herkkuja! Täytyypä laittaa ruokalistalle itsetedyt hampurilaiset. Kauhea hampurilaishimo iski... :D

Marika kirjoitti...

Nnngghh. Mulla tänään menossa vellilinja hampaanpoiston vuoksi ja mitä tapahtuukaan? No daa, löydän täätä kuvia tällaisista herkuista! Niin väärin! :)

Kesällä tuli tuota halloumia syötyä grillaillessa, mutta en ole ostanut sitä vielä muuten käytettäväksi kertaakaan. Pitäisi :)

Marge kirjoitti...

Nami nami nam nam :P

Little M kirjoitti...

Mulle kans! Chevre toimisi varmasti myös. Se taitaakin olla mun ikuisuusprojekti, chevrehamppari nimittäin. Pitäisköhän aktivoitua viikonloppuna? Ainakin nää kuvat vähän potkii makuhermoja :)

Chatrin kirjoitti...

Missy E: sorry :) tortillalasagnea en oo muuten vielä testannut, miettinyt kyllä, mutta en testannut. Laitetaan listalle.

tiitiäinen: ens lauantaina teet itselles herkkuhamppareita!

Marika: ihhihihihiihh. Sori, aika ilkeetä multa. Sitten kun hammas- tai lähinnä ienkipu on hellittänyt paista itsellesi halloumia. naminami.

Marge: kyllä, niin hyvää!

Little M: vuohenjuustohamppari on hyvää, on testattu :) Viikonloppuna kaikille hamppareita, vapaavalintaisella "pihvillä" :D

Riehu kirjoitti...

NAM! mun on pitänyt tehdä jo ajat sitten sun halloumihamppareita....:)

Chatrin kirjoitti...

Riehu: tee ihmeessä, tykkäät varmasti. You, halloum-lover.

i hate early mornings kirjoitti...

NAM! näyttää hyvltä :)

Chatrin kirjoitti...

i hate early mornings: slurps :P~~