perjantai 8. lokakuuta 2010

The Break-Up

Onneksi tämä leffa tallentui digiboxillemme, sillä tuskin olisin sitä koskaan tullut vuokraamaan. Luulin, että The Break-up olisi ollut jotain kamalaa huttua, mutta huomasin pitäväni siitä, paljonkin.

Aihe on monelle varmasti tavalla tai toisella tuttu; mies käyttäytyy kuin lapsi ja nainen kuin äiti; kävellen miehen perässä nostaen vaatteita lattialta ja viemällä tiskejä tiskattavaksi, miehen pelatessa videopelejä/juodessa kaljaa.

Jossain vaiheessa menee todennäköisesti hermot, ja tästä kaikesta on sitten tehty aika kiva leffa. Olen iloinen, että katsoin sen. Tyypilliseen tapaani en paljasta enempiä, mutta voin kertoa, että leffa todella yllätti positiivisesti. Pääosissa Jennifer Aniston ja Vince Vaughn.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minusta tämä ei ollut niin huono kuin aikoinaan odotin ja katsoin. Aika realistinen kuvaus siitä mitä itseasiassa voi tapahtua, tunnistin monta eri juttua ;O)

Kati kirjoitti...

Minäkin pidin tästä leffasta. Ehkäpä siksikin, että siinä oli virkistävä, 'romanttisille komedioille epätyypillinen' loppu. -Onnellinen loppu kuitenkin :)

Nooruska kirjoitti...

Toi oli yllättävän hyvä leffa tosiaan ja elämänmakuinen!

Katz NYC kirjoitti...

Tykkasin leffasta todella paljon, mutta tykkaan kylla nykyaan jokaisesta fimista jossa Jenn Aniston on mukana. Hanessa vaan on sita jotakin. Ihana nainen.

Chatrin kirjoitti...

Mikaela: sinäkin samaa mieltä, kiva! Realistinen kuvaus on hyvin sanottu.

Kati: uusi kommentoija, tervetuloa! :) ja samaa mieltä tuosta lopusta, se oli yksi syy miksi leffan jälkeen olin erityisen tyytyväinen koko pätkään.

Nooruska: todellakin. elämänmakuinenkin on hyvin sanottu :)

Katz NYC: Jen on ihana ja herttanen :)

Riehu kirjoitti...

Myönnän, otin asenteen ja olen luullut että tää olis kamalaa huttua, mut jos ei kerta oo niin voisin kattoa joskus. En antanu mahollisuutta kun telkusta tuli...:)

Chatrin kirjoitti...

Riehu: joo, siis mä tosiaan luulin, et tätä en kattois ikinä, mutta yllätti positiivisesti, tykkäsin siitä. Ehkä jos sä joku päivä..