torstai 28. lokakuuta 2010

Pipo ja koru

Olen unohtanut esitellä hienon piponi. Ostin sen alkusyksystä, kun tuo violetti kimaltava rusetti veti minua puoleensa kuin magneetti. Posesta näkee hyvin myös Englannin vintageliikelöytöni, eli tuon upean sormuksen. Kaulassa roikkuu omatekemä koru, mikä näkyy paremmin alla olevassa kuvassa. Violetti ja vihreä ne yhteen soppii.


6 kommenttia:

Riehu kirjoitti...

Joo kyl ne sopii - ja hieno rusettipipo!

aini kirjoitti...

Ei vitsi miten kiva pipo! Sormuskin on tosi makee, mä rrrrakastan isoja ja "mahdottomia" sormuksia, just tollasia mitkä ei mahdu mihinkään hansikkaisiinkaan sisään:D

Little M kirjoitti...

Mä diggailen sormusta, upea! Ja aika taitava korutehtailija olet :) Mullakin ollut korujen teko jo varmaan vuoden päivät haaveena mutten ole saanut tehtyä asian eteen mitään. Vielä joskus..

Chatrin kirjoitti...

Riehu: ne korostaa ihanasti toisiaan :)

aini: kiitti! Toi sormus oli ihan pakko ostaa. me oltiinkin muutama viikko ihan erottamattomat, nyt olen käyttänyt välillä jo pelkkiä hopeasormuksiakin.
Toi näyttää kieltämättä aika huvittavalta sormikkaiden läpi :D

Little M: kiits! korujen teko on ihanan rentouttavaa. En vaan ole ehtinyt tehdä niitä ihan hirveästi, kun olen koko ajan menossa jonnekin. Tänä viikonloppuna on ihan korukurssi, että katsotaan mitä siellä syntyy..

akissfromthepast kirjoitti...

Täydellinen pipo !! ja sormuskin on jännä :)

Chatrin kirjoitti...

akissfromthepast: kiitti ja kiitti =)