keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Ei ehkä näytä hyvälle, mutta on hyvää

Pinaattipasta. Maailman yksinkertaisin tehdä. Se oli taas niitä päiviä, kun jääkaapissa ei ollut "mitään". Kuutioin paprikan jämät ja kuullotin tilkassa oliiviöljyä. Lisäsin joukkoon kaksi valkosipulinkynttä, vähän vettä ja pakasteesta pinaattipussin, sekoitin mukaan maustamatonta tuorejuustoa. Pilkoin vielä aamupalalta jääneen tomaatin puolikkaan sekaan ja she oli shiinä. Tarjoile ison ketsuppitöräyksen kera.

Punajuuripihvit. Aikaa vievää, mutta oi niin hyvää. Pese punajuuret ja keitä kattilassa ihan pirun kauan (tais mennä 40 min). Kuori punajuuret ja tee niistä suht ohuita viipaleita. Pyöritä kananmunassa ja sen jälkeen lautasella jossa korppujauhoa sekä rouhittua suolaa ja mustapippuria. Paista pannulla molempia puolia n. 5 minuuttia. Hyvää!

5 kommenttia:

June kirjoitti...

Noita punajuuripihvejä on ehkä pakko lähiaikoina kokeilla.. Ja syödä tietenkin vuohenjuuston kanssa. Pinaattipasta on tuttu herkku ollut jo pidemmän aikaa, tosin resepti on hieman erilainen :)

Heidi kirjoitti...

Punajuurisapuskat rokkaa kovimmin! Vasta tänä syksynä oon havainnu kuinka nerokas juttu punajuuri on.

Alma kirjoitti...

Hei kiitos punajuurimuistutuksesta. En olekaan tehnyt siitä pitkään aikaan mitään! Ja mun mielestä tuo pasta-ateria näyttä herrrrkulliselta, eli äläs siellä mitään väheksy.:)

Riehu kirjoitti...

kiva saada uusia ruokaideoita, vanhat samat alkaa kyllästyttää. Pinaatti missä tahansa maistuu! Punajuuripihvejäkin vois koklaa...:)

Chatrin kirjoitti...

bubble: mä rakastan noita punajuuripihvejä! voisin syödä niitä joka päivä. Mmm. Vuohenjuusto on kans <3

tiitiäinen: pitäiskin vissiin kokeilla sitä sun punajuuripasta reseptiä. Nooruskan blogista bongasin myös mozzarella-punajuuri-pesto salaatin ja sitä söinkin viikonloppuna, oli hyvää!

Alma: olepa hyvä, ja kiva kuulla susta pitkästä aikaa ^__^

Riehu: nää oli hyvät mätöt, suosittelen!