keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Vanha pois, uusi tilalle

Lupasin itselleni, että saan ottaa uuden hajuveden käyttöön vasta kun yksi vanhoista on kulutettu loppuun. Vihdoin L'air Du Tempsistä loppui yty ja sain käyttööni DKNY:n Be Deliciouksen. Pitkään tuota tuoksua himoitsinkin. Ihana tuoksua uudelle!

10 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Hauskasti tuosta DKNY:n hajuvedestä heijastuu koko kämppä ja itse kuvaaja, hihi :)

Mulla on sellainen hassu harrastus, että joskus esim. sisustuslehdistä katselen kuvattuja koteja, joiden heijastuspinnoista näkyy joskus mitä hassuimpia juttuja sieltä "kameran takaa"! :D

bubble kirjoitti...

Hihi, mäkin laitoin just tänään pitkästä aikaa tota Be Deliciousia :D Ostin joskus minipullon Eau de Parfumia laivalta tai jostain. Yhdessä vaiheessa joka toinen vastaantuleva ihminen tuoksui tolle, joten en oo kauheesti sitä tykännyt käyttää, vaikka tuoksu sinänsä on oikein hyvä.. Mutta ehkä rakastamani Givenchyn Hot Couture on kuitenkin enemmän mua. Ois silti kiva saada joku uusi tuoksu! :)

Riehu kirjoitti...

Mä kyllästyn niin nopeasti hajuvesiin, etten tiedä onko se enää edes normaalia. :D Mun kannattaiskin käyttää vaan niitä mininäytteitä, koska kun se on loppu niin mä oon jo kyllästyny.

Chatrin kirjoitti...

Marika: hihi, onneks mulla on sentään vaatteet päällä.
sulla on ihan kiva harrastus :)

bubble: samistuoksuinen tyyppi! mä olen huomannut saman, että tosi monella on tätä tuoksua ja siksi osittain hannannut sen ostoa. nyt kuitenkin annoin periksi, kun en muutakaan keksinyt. Oli muuten ihan heräteostos gatwickin kentällä. tuli yhtäkkiä sellanen "jos ostais vielä hajuveden" -kohtaus.

Riehu: mä oon ihan sitä mieltä, että sulta on otettu hajuvesihulluus pois ja annettu mulle. näin sen on pakko olla.

Tincali kirjoitti...

Minullakin on tuo DKNY. Se on ihana syystuoksu. :) Pitäisikin tehdä joskus tuoksupostaus, kun muutkin niitä ovat välillä tehneet.

Chatrin kirjoitti...

Tincali: onhan se ihan mielenkiintoista tietää mille muut tuoksuu :)

tiitiäinen kirjoitti...

Tuoksuista en osaa sanoa mitään, mutta tuossa L'air Du Tempsissä on aivan ihana pullo! Pussaavat kyyhkyset khihih... :)

Chatrin kirjoitti...

tiitiäinen: L'air du tempsin pullo on aivan ihana. Ja tuoksu raikas. Täytyy myöntää, että pullojen muodot kyllä vaikuttaa mun ostopäätöksiin. Rumaa puteliahan en osta. :)

i hate early mornings kirjoitti...

Aika hyvä diili tuo että vanha pitää käyttää pois ennen kun hankkii uuden pullon :)

Chatrin kirjoitti...

i hate early mornings: eiks ookin? pitäis useammin harrastaa tuota. mulla on nimittäin kaikenlaisia purkkeja vaikka millä mitalla. Esim. vartalovoiteita, suihkusaippuoita jne. yritän nyt kyllä päästä eroon jokaisesta yks kerrallaan ja sitten vasta ostan uusia, kun oikeasti tarvitsee.