tiistai 26. lokakuuta 2010

Busy me. and babies.


Viikonloppuna olin tosiaan niin väsynyt hopean punomisen jälkeen, että en jaksanut, enkä sen puoleen edes ehtinyt, bloggailla. Viideltä kotona, koirien kanssa lenkille, ruoanlaittoa, pyykin pesua, saunomista, Pupun pesu ja laitto, juustoja, keksejä, Lempi Puolukkaa ja leffa. Sunnuntai meni samantyylisellä kaavalla ja eilenkin uhkasi näyttää siltä, että en ehdi blogata, sillä kävin ihastelemassa pientä siskon tyttöäni taas muutaman tunnin verran. Kuinka sitä voikaan hullaantua jostain vauvasta? Helposti näköjään, varsinkin kun kaksi tyyppiä on jo ollut sitä mieltä, että vauva näyttää minulta! Lahjukseksi vein muun muassa Hello Kitty soivan unilelun. Sweet. Tänään sitten katsomaan ystävän kaksosvauvoja ja leikkimään heidän isosiskon kanssa. Kylläpäs mun elämä on nyt lapsia täynnä.

5 kommenttia:

aini kirjoitti...

Ihania on nuo edellisen postauksen hopeaketjut! Haluaisin kans kokeilla kun muutamassakin blogissa oon törmännyt moiseen. Harmi vaan kun nyt ei ehkä aika riitä, mutta joskus on kyllä pakko koklata:)

Mä oon kans ihan hullaantunut miehen siskon muksuihin, ne on aivan syötävän sulosia ja ihania ja kaikkea:)

Ja juustot mmmm!

akissfromthepast kirjoitti...

Moi Chatrin! upeita nuo allaolevat hopeapunokset! vähän oot taitava! :)
mutta joo, soiva hello kitty kuulostaa siltä että minäkin hullaantuisin siitä ^__^ lempi puolukka on uus tuttavuus. näyttää ihan niiltä laitilan skumpan tyylisiltä jutuilta. hauskaa että nyt on niin babyä koko elämä :D mukavaa iltaa sulle!

Chatrin kirjoitti...

aini: suosittelen tuota hopeapunomista. Sahaamisosuus on rankkaa ja ärsyttävää, mutta itse punominen tosi näppärää ja kivaa.

Juustoista en saa tarpeekseni!

akissfromthepast: Moi ja kiitos! Hello Kitty löytyi ihan Cittarista, eikun ostamaan itselle oma tuutulelu :)

Lempi Puolukkaa käyn yleensä nauttimassa Teerenpelissä, mutta välillä tulee ostettua ihan kotiinkin. Pidän aidoista englantilaisista siidereistä ja sitten tästä Lempi Puolukasta, koska ne on kivan kirpeitä, ei ällömakeita siidereitä.

Riehu kirjoitti...

Ai vauva näyttää nyt sulta! Hauskaa! Mäkin haluan lempipuolukan....

Chatrin kirjoitti...

Riehu: joo, viikko sitten jo kuulin ekan kerran sellasta kommenttia ja nyt sitten uudestaan. Katotaan millanen siitä muodostuu :)