perjantai 1. lokakuuta 2010

Unohtunut luumu


Jaaa, kuinkakohan kauan tästäkin asukuvan ottamisesta on? Hiuksetkin on kuvassa vielä suht vaaleat... No, jokatapauksessa nuo sukkahousut ovat syy minkä vuoksi pidän nykyisin violetista väristä. Tai sanotaanko pidän jälleen violetista väristä. Olen kenties ennenkin maininnut, että sain overdosen lilasta kymmenisen vuotta sitten, kun kaikki omistamani vaatteet ja sisustusjutut olivat liloja. Kymmenen vuotta on kulunut ja pikkuhiljaa olen lämmittelemässä uudestaan suhdetta värin kanssa. Vaalea lila ei vieläkään iske, mutta tumma luumu tuntuu mukavalta.

10 kommenttia:

Sort of Pink kirjoitti...

Mulla on täsmälleen samat lila kokemukset! Ollaan vissiin aika samanikäisiä kun se vaaleen lila oli joskus sillon pienenä niin must juttu monella! =)

Ja mulla on samanlaiset tumman violetit sukkiksetkin! =)

Chatrin kirjoitti...

Sort of Pink: olen 28v., sinä? Ja tosiaan 16-vuotiaana oma huone oli ihan lila ja vaatekaapin sisältö myös. Kyllästyin väriin jo ennen kuin muutin pois kotoa, mutta rahaa ei ollut ostaa uusia, joten jouduin kärvistelemään lilan sisustuksen kanssa vielä ensiasunnossanikin. Mutta sitten ne läks eikä takaisin ole tulleet. Paitsi nyt sukkisten ja yhden pipokoristeen muodossa vaatekaappiin. :)

Riehu kirjoitti...

Tumma luumu on mukava väri ja sukkiksissa toimii erityisen mukavasti. Mä kyllä tykkään edelleen vaan lilasta vaikka oli se mullakin pannassa joitakin vuosia. Tosin hommaan sitä suht säästeliäästi ettei kohta oo joka paikka täynnä lilaa...

Ilmapallomatka kirjoitti...

Kovin on klassinen ja tyylikäs asu, pidän kovasti :)

aini kirjoitti...

Kaunis asu:) Sukkikset on kyllä ihan mahtava asia tässä syksyssä, niillä sama musta mekko saa monenmonta eri muotoa ja niin pienellä vaivalla:D

Chatrin kirjoitti...

Riehu: mä taidan kanssa pysytellä lilan kanssa sukkiksissa ja koruissa/asusteissa, että maltillisesti vaan.

Ilmapallomatka: sullapa on kiva nimimerkki :) ja kiitos paljon kivasta kommentista.

aini: right on! juurikin näin. Tänään on punaiset sukkikset jalassa ;)

akissfromthepast kirjoitti...

Toi on tyylikäs. ja ihan huiput noi apteekin salmiakit tuolla lady gagan kaa. Ne on vaan niin hyviä! (sekä salmiakit että gaga)

Chatrin kirjoitti...

akissfromthepast: kiitos kommentista ja kun tulit lukijaksi. Tulin siitä erittäin iloiseksi =) toivottavasti juttuni viihdyttävät jatkossakin.

akissfromthepast kirjoitti...

Chatrin: kivaa että tulit iloiseksi, tää on ihan tarttuvaa sillä nyt tää puolestaan piristi mun jo ennestään kivasti alkanutta aamua! (^^,)ja kyllä, luettua tulee varmasti jatkossakin.

Chatrin kirjoitti...

akissfromthepast: hihii ^__^ kiva, että piristettiin toisiamme.