maanantai 22. maaliskuuta 2010

Nyt on jotain mitä odottaa

Lennot Roomaan ostettu ja majoituskin melkein varattu. Emme halunneet tällä kertaa (eikä varmasti jatkossakaan) hotelliin, joten hankimme huoneiston homeaway.comista. Siinä hyvä vinkki kaikille, ketkä haluavat olla kuin kotonaan ulkomaillakin. Ihana herätä silloin kun itselle sopii, keittää rauhassa kahvit ja tehdä aamupalaleivät, käydä suihkussa ja lähteä pyörimään kaupungille oman tahdin mukaan. Eikä tarvitse syödä kaikkia aterioita ravintolassa, vaan voi välillä tehdä sapuskaa "kotosallakin", siinä säästää kivasti rahaakin.

Suunnittelupalaveria ei olla vielä pidetty, mutta onhan tässä vielä viisi viikkoa aikaa. Ystävältä sain jo lainaan Mondon Rooman matkaoppaan ja siihen tutustuminen alkaa tällä viikolla. Ihanaa, kun on jotain mitä odottaa!

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ootko käynyt aiemmin? Jos et niin ihana loma sulla edessä, ekalla kerralla Rooma on hieno kokemus! Jos pää kestää niin käykää katakombeissa ;O)

Alma kirjoitti...

Rooma on upea! Siellä oli joka kadun kulmassa vuoren kokoinen muistomerkki tai 2000 vuotta vanha rakennus!

Kaitaliina kirjoitti...

Oi, oi, nyt se on sitten varattu! Mulle jäi myös Roomasta päällimäiseksi mieleen se, kuinka yhtäkkiä jonkun sivukadun päässä näkyy esim colosseum, huikeeta.. Rooma on jäänyt mun lemppari(Euroopan)kaupungiksi tähän menessä.

Riehu kirjoitti...

Voi ku ihanaa! ja mä komppaan kans suosittelemalla kämpän vuokraamista hotellin sijaan.

Chatrin kirjoitti...

Mikaela: en oo, on mun ihan eka Italian matka :O Kaikki suositukset otetaan vastaan. Ja vinkit myös. Pitänee varmaan käydä katakombeissa... :)

Alma: näin olen monelta kuullut ja vakuuttunut. Nyt pitää vielä 5 vkoa malttaa..

Kaitaliina: nyt se on varattu, ihanaa! Sieltä tulen varmasti 1000 kuvaa rikkaampana takaisin. Vielä jos sais sen järkkärin hommattua ennen matkaa..

Riehu: on se vaan niin paljon kivampi tehä aamupalaa rauhassa, kuin juosta johonkin hotelliaamiaiselle tiettyyn kellonaikaan tai kuten me tehtiin Barcelonassa: herättiin, eikä muutakaan voinut kun mennä suoraan suihkuun tokkurassa ja sitten ulos hotellista etsimään nälkäkuolemaisillamme aamupalapaikkaa. En suosittele. mieluummin heräilee ja syöpöttelee rauhassa ja sitten lähtee täydellä mahalla nähtävyyksiä katselemaan :)

Saara kirjoitti...

Mukavaa reissua! Itsekin olen lähdössä Milanoon! Tai Milanosta monelle kivalle moottoripyöräretkelle ja ainakin Liguariaan uimaan! Mutta Roomassa taitaakin olla joa aika lailla kuumempi sää kuin pohjoisessa Milanossa... ah, Italia...

vippe kirjoitti...

Ihanaa kun on jotain kivaa tiedossa. Pitääkö kauankin odottaa? :)

Noora kirjoitti...

Ooooh, no on todella jotain mitä odottaa :) Ihanaa Italia! Mäkin olin exäni kanssa Roomassa sellaisessa "vuokra-asunnossa" ja tää ratkaisu oli tosi kiva. Sai itse kokkailla ja tutustua oikeiden Roomalaisten elämään... Sekös oli mielenkiintoista :)

Chatrin kirjoitti...

Saara: kiitos paljon ja riemukasta Milanon reissua sinulle! Moottoripyöräretkelle minäkin haluaisin :)

vippe: viisi pitkää viikkoa. tosin aika tuppaa mennä aika nopeasti, joten sanotaankin vain viisi viikkoa :)

Noora: kyllä kämppäratkaisu on paras, just semmosta aitoa menoa :)

Tincali kirjoitti...

Rooma, ihanaa! Tuolla voisi käydä uudelleenkin mielellään. Meille sattui todella helteiset ilmat.

Se munkkikrypta oli aika hurja paikka. Lamputkin oli tehty luista. Koko ajan tuntui, että varmaan joku niistä luurangoista liikkuu kohta. :D

Chatrin kirjoitti...

Tincali: kuulostaa hurjalta ja just sellaiselta mistä mä tykkään, huuuuu.

Saara kirjoitti...

haha, kiitos vastavierailusta :) joo, äidin kanssa tehdään kaikenlaista :)

vippe kirjoitti...

Kyllä se viisi viikkoa nopeasti menee, vaikka ensin tuntuukin pitkältä ajalta! :) Mistä tulikin mieleen, että kuuden viikon päästä loppuu koulu, joten tässähän tuleekin ihan kiire...! Rooma on muuten varmaan jo todella kesäinen viiden viikon päästä :)

Chatrin kirjoitti...

Saara: pitäis ehkä itsekin :)

vippe: onnea koulun loppumisesta :) Roomassa lupaillaan sellasta +17°, mutta eiköhän siellä ole lämpimämpää, varsinkin kuin aurinko paistaa =)