torstai 4. maaliskuuta 2010

Synttärikahvit pikku-Italiassa

Ystäväni tuli hänen toisen ystävänsä mielestä naisen ikään täyttäessään tovi sitten 28 vuotta. En tiedä koska nainen muuttuu tytöstä naiseksi, mutta yhtäkaikki, oltiin vähän juhlistamassa synttäreitä toissapäivänä La Torrefazionessa. Loistavaa cappuccinoa, maistuvaa ciabattaa ja korvapuustimaista pullaa.

Lahjaksi rakas ystävä sai Iittalan Essence punaviinilasit ja itsetehdyn pipokoristeen. Korua voi toki käyttää myös rintakoruna tai vaikka laukunkoristeena.


Seuraavat treffit merkattiin jo kalenteriin ja sovittiin tapaamispaikkakin. Ei tarvitse enää "sopia lähempänä" missä nähdään ja monelta, voi vaan ilmestyä paikalle. Kätevää.

8 kommenttia:

Tincali kirjoitti...

Hyvän näköisiä ruokia, nam! Me on myös saatu lahjaksi pari Essencen punaviinilasia. Pitäisi vihdoin kerätä niitä enemmän, ei vaan olla saatu aikaiseksi, kun odotellaan aina jotain tarjouksia. :D Iittalan pölkkylasit on ajaneet asiansa isomman porukan ollessa paikalla. Nuo vain olisivat hienompia.

Riehu kirjoitti...

Koristeesta tuli söpö! Tuolla en oo käynykään tai yritettiin kerran mut ei mahduttu sisään...

Saara kirjoitti...

Oih! La Torrefazione on yksi mun lempikahviloista! Ja varmaan monen muunkin kun sinne on aina väliä jonoa!

Alma kirjoitti...

Hyvä vinkki! Missä tämä Torrefazione siis on? Kuulostaa ja näyttää herkulta! Onko 29 naisen ikä? Ehkä se tosiaan on. 27 siis on vielä täys tyttönen?:)

Chatrin kirjoitti...

Tincali: ja hyvää oli! Mä haluaisin kanssa kerätä nuo Essencen viinilasit, mutta vielä en ole "raaskinut". Anttilassa ne on usein tarjouksessa, mutta vanhoillakin on pärjätty, joten en ole vielä uusia ostanut. Pyytäkää hei häälahjaksi näitä!

Riehu: no mustakin siitä tuli eri söpö. yksinkertainen, mutta suloinen. LaTorressa on usein ihan kauheet jonot.

Saara: ihmeteltiinkin ystävän kanssa, että mikäs nyt on, kun siellä oli monta pöytää vapaana. No, ei mennyt montaa minuuttia, kun pöydät oli täynnä ja tiskillä oli kamala jono! Osuttiin just hyvään aikaan sinne :)

Alma: Aleksanterinkatu 50, käy testaamassa!
Mä taidan pitää itseäni 27v. tyttönaisena ;)

Noora kirjoitti...

Essence-lasit ovat niin kauniit ja Torrefazionessa saa hyviä leipiä jne... Mä en vaan ole kauheen ihastunut siihen jonottamiseen :)

Tincali kirjoitti...

Tosi hyvä idea muuten tuo lasien häälahjaksi pyytäminen. :) Pitääpä muistaa, jos joku kysyy.

Chatrin kirjoitti...

Noora: meillä kävi nyt hyvä tsägä, kun jonoa ei ollut laisinkaan. Jonottaminen on ihan peffasta :)

Tincali: no eikös. kirjoita johonkin ylös, niin et unohda :)