perjantai 12. maaliskuuta 2010

The Reader - Lukija


Voi apua, kun mä tykkäsin tästä elokuvasta! Jälleen kerran, ei mitään tietoa koko leffasta ja itseasiassa luulin alkavani katsomaan Revolutionary Roadia ja ihmettelin alkuminuuteilla, että missä se Leonardo DiCaprio on. (Sanomatta selvää, että en nähnyt tuota kantta..)

En paljasta juonta, mutta kyseessä on draamaelokuva. Draamaa katsoakseen täytyy olla erityinen mielentila, sillä yleensä, kuten nytkin, ne ovat turhan masentavia. Tänään minulla oli kuitenkin draama-moodi päällä ja pidin leffasta siis tosi paljon. Vähän piti itkeä tirauttaakin, mutta ei pahasti. Tämä leffa saa multa kyllä neljä tähteä.

Ja ehkä ens kerralla sitten se Revolutionary Road, onhan siinäkin upea Kate Winslet.

3 kommenttia:

Riehu kirjoitti...

Tykkäsin myös tästä leffasta. Ei tosiaankaan mikään hyvän mielen leffa, mutta omalaatuinen tarina ja hienot näyttelijät.

Nooruska kirjoitti...

Mä taas olin jokseenkin hämmentynyt tästä leffasta. Kate Winslet on ihan lemppareita samoin Ralph Fiennes, joka oli leffassa aika pökkelö. Tarina ei ihan vakuuttanut, Revolutionary Road taas oli yksi parhaista pätkistä ikinä.

Chatrin kirjoitti...

Riehu: kyllä samaa mieltä. ja draamat tosiaan harvoin on ilosia :)

Nooruska: mä uskon, että RR on tosi hyvä leffa. Toivon vaan, että odotukset ei ole liian korkealla, etten pety. No, kerron sitten kun olen katsonut, että mitä pidin :)