perjantai 26. maaliskuuta 2010

siinä se on

Tässäpä Titimadamin lempparikoruni in action, yleisön pyynnöstä. Tuon pituinen ja kokoinen se siis on. Koruista on myös versio, jossa eläin on isompi ja riipus lyhyempi, mutta tämä malli sopii paremmin tyyliini.

Huomenna meille tulee vieraita ja meinasin kokkailla jotain. Blogeissa on ollut paljon herkullisen kuuloisia reseptejä ja taidankin penkoilla vanhoja postauksia, mutta ehdotuksia saa laittaa myös kommenttiboxiin. Saa laittaa sekä suolaisia että makeita vinkkejä, voi olla että innostun tekemään molempia.

Niin se on aika taas toivottaa mukavan aurinkoista ja rentouttavaa viikonloppua!

7 kommenttia:

Kaitaliina kirjoitti...

En tiedä ovatko ystäväsi parsan ystäviä, mutta nyt on mielestäni jo ihan sopiva aika aloittaa parsakausi, pääsiäinenkin kun on tulossa. Tai sitten väsäätte yhdessä niitä kaikkien suosikkeja, susheja:)
Hyvää viikonloppua sinullekin!

Riehu kirjoitti...

Ehdotan pizzaa, koska just väsäsin taikinan ja kaks pellillistä pizzaa siis valmistumassa täällä tänään. :) Kivaa viikonloppua!

Missy E kirjoitti...

Vieraan näkökulmasta sanon NAM edellisille ehdotuksille! Ja me ollaan kyllä aikas kiitollista väkeä mitä tulee ruokaan, joten odotamme iltaa ruokienkin osalta. =) Mitähän me tuotais mukanamme?

Chatrin kirjoitti...

Kaitaliina: taidankin tietää mitä teen... paljastan myöhemmin :)

Riehu: pizza on meidän vakkari, taidan tehdä yhden toisen jutun ;)

Missy E: sori, parsaa tai pizzaa ette ole saamassa, keksin muuta, näätte sitten ;) Mulla on pullo Lambruscoa, en tiedä paljon halutaan juopiskella, riittääkö yksi pullo? Mulle voi tuoda aina kukkia ja Miehelle kaljaa ;D

Paivi [Hangman's Joke] kirjoitti...

Ihanan näköinen tuo koru, todella kaunis :) Pitäisiköhän hankkia joku tuollainen itsellekin?

Mukavaa viikonlopun loppua sinnekin :)

Little M kirjoitti...

Ihana tuo koru. Sopii hyvin monenlaiseen asuun, juhlaan ja arkeen.

Mä tein viikolla vartaita, niistä tuli kyllä onnistuneita ja mietin, että ne voisivat olla hyviä kun jokainen voisi koota omanlaisena tikun päähän. Tacot sopii myös.

Chatrin kirjoitti...

Päivi: hanki ihmeessä www.titimadam.com :)

Little M: niin sopii kyllä melkein minkä kanssa vaan :)
teen postauksen lauantaista ja sen tarjoiluista kunhan kerkiän.. Tacot on kyllä NAM!