tiistai 30. maaliskuuta 2010

Bloody Sunday

Vietin melkein koko sunnuntain sohvalla maaten. Fyysinen oloni oli ihan hyvä, mutta henkisessä tilassa oli parantamisen varaa. Mielialani reagoi aina säähän, ja silloin kun taivas on harmaa ja sieltä sataa räntää, on olonikin sen mukainen. Sohvalla maatessa tuli katsottua pari leffaa (Blade Trinity ja Staten Island, molemmat aika plaah) sekä neljä jaksoa Arvostele mun illallinen -ohjelmaa (aina hyviä).

Nälkä yllätti jossain vaiheessa, joten tein kasvismakaronilaatikon, johon laitoin kaikki avatut pastapussit, parsakaalia, paprikaa, pinaattia, pari valkosipulinkynttä, purjoa ja tulisesti maustettua soijarouhetta, sekaan munamaito, jossa maidon lisäksi kermaa, kaksi kananmunaa, paljon pippurisekoitetta, vähän chiliä ja oreganoa. Laatikon päälle ripottelin mozzarellaraastetta.

Jälkiruokaakin piti saada. Tein hilloa jäisistä pakastemansikoista ja hillo-marmeladisokerista, jota tarjosin lättyjen ja kermavaahdon kanssa. Kermavaahtoon laitoin sekaan rahkaa, koska kermavaahto on monesti mielestäni liian makeaa. Rahka tuo siihen kivaa happamuutta.



Niin, ja vaihdonhan myös taas keittiön pöydän lookia.



Ja kuvasin vähän nupussa olevia narsisseja, jotka viihtyy meidän parvekkeella.


Ja tietenkin tulppaaneja, koska niitä ei voi koskaan kuvata liikaa.





Pakkohan se on laittaa vielä otsikon mukainen biisi tähän.


PS. huomaa myös kahvinen postaus tuossa alla.

7 kommenttia:

E kirjoitti...

Onpas ollut herkullinen sunnuntai. Me päädyttiin tilaamaan taas pizzat. Oli nekin hyvät, mutta vähän rikollista. Mulla on sama juttu kelien kanssa, vetää kaikki mehut pois kun on pilvistä ja ankeaa.

vippe kirjoitti...

Näyttää niin herkulta, sekä pääruoka että jälkkäri. Tuli entistä kovempi nälkä, ehkä pitäis tehdä nyt vaan jotain iltapalaa :) Ja tuota laatikkoa voisi kokeilla joku kerta itsekin!

Henna kirjoitti...

Mäkin ostin viikonloppuna narsisseja. Kyllä se kevät tulee, kun saa kukkiaki kotiin! Teidän keittiön pöydän lamppu on nätti, mistäs se on ostettu?

Ja ruoat näyttää taas herkullisilta.

Riehu kirjoitti...

Kylläpä muuten huomaa eron kuvissa entiseen, ei sillä että ixuksessa mtn vikaa ois! sä tartutat kohta muhun tän liian kalliin himotuksen, uuden kameran...:) hyvä temppu muuten kermavaahdolle, mun mielestä se on aina vähän liian makeaa pelkästään.

Chatrin kirjoitti...

Missy E: hahaa, pizzat. Me ei olla tilattu kertaakaan pizzaa tänne :D Tehdään aina ite. aika tehokasta.

vippe: mä en saa tarpeekseni ruoasta, voisin syödä koko ajan! onneks pesin just hampaat, niin en voi ottaa iltapalan jälkipalaa ;)

Little M: parvekekukkaset alkaa olla kyllä selvä kevään merkki. Lamppu on ihan iikkeasta, eli ikeasta :) ruoat oli herkkuja, suosittelen.

Riehu: well thank you ;) mä tykkään järkkäreistä eniten siitä, että taustan saa epätarkaksi. Näistäkin kuvista olis enempään, jos en pienentäis blogia varten. kyl mää suosittelen järkkäriä ihan kaikille! Siitä kuuluu niin kiva äänikin, kun ottaa kuvan ja sehän on se paras syy ostaa järkkäri :D

ja kermis oli just buenoa rahkalla!

Helinä Laajalahti kirjoitti...

No on ihanan keväisiä kuvia! Nyt ulkona sataa sataa ropisee ja olen ollut kipeänä jo monta päivää, joten tällaisten katselu on terapiaa :)

Chatrin kirjoitti...

Päivi: kiva kuulla, kiitos :) ja toivottavasti nyt olet jo aivan terve!