keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Introducing Paskis


Mitä suotta keksiä uutta otsikkoa, kun toinen on keksinyt jo hyvän. Nyt siis minunkin blogissani aika esitellä Paskis - askartelukerho asenteella.

Perustimme Riehun kanssa viime vuoden puolella askartelukerhon, jonka nimeksi tuli pikaisen pohdinnan jälkeen asenteellinen Paskis. Se tulee tietenkin sanoista askarrella paskarrella = Paskis.

Tapaamme vuorotellen jomman kumman luona ja puuhastelemme ja piperrämme tuntikausia. Aika kuluu siivillä näprätessä, jutellessa, syöpötellessä ja kahvia juodessa.

Tapana on siis ehdottomasti aina herkutella jollain hyvällä sekä kuunnella hyvää musiikkia. Paskartelu, herkuttelu, musiikin kuuntelu ja juttelu, niistä se hyvä askartelukerho on tehty.

Jonkun mielestä tekeleeni voi näyttää tosi amatöörimäisiltä, mutta harjoitus tekee mestarin, eikös vaan. Aiomme myös kurssittaa itseämme, ja itseasiassa vaijerikorukurssilla ollaankin jo oltu. Tulevaisuudessa meinaamme tehdä muutakin kuin koruja, kuten kortteja, sisustusjuttuja ja vaikkapa valokuva-albumien koristeluja. Jännityksellä odotan mitä kaikkea keksimmekään!

Projektin etenemistä voitte seurata täällä. Raportteja tulee varmasti tasaisin väliajoin.
Suosittelen kaikkia muitakin askartelemaan, ei varmasti tule aika pitkäksi!

9 kommenttia:

Missy E kirjoitti...

Juuri tuollaisesta paskartelusta ja pikku puuhastelusta olen itsekin haaveillut. Loistava harrastus. Ja minusta oikein nättejä tekeleitä ja varmasti kehityttekin ajan myötä. Cool.

Kaitaliina kirjoitti...

Voisin liittää riehulle jättämäni kommentin tänne:) Tuo on kyllä kivaa, että tulee puuhattua yhdessä jotain, eikä "vaan" istuttua. Ihmeellisesti sitä luovuutta löytyy itsestäkin, kun vaan antaa sille mahdollisuuden. Todella kaunitta juttuja teette!

Riehu kirjoitti...

Ja sehän meidän kerhossa onkin niin kivaa kun asenne on se, että "tuo osaamattomuutesi ja näpertelyintosi muiden samanmielisten joukkoon"...et ei sillä tekniikalla niin väliä, kunhan tekee! :) Kaikki uudet suunnitelmat pulppuaa jo päässä...;)

Alma kirjoitti...

Tää on ihan superkiva idis! En oo kuullut, että kenelläkään muulla olisi Paskis-kerhoa tai muuta vastaavaa. Joskushan naisilla oli ompelukerhoja, mutta jotenkin nekin taitaa olla nuorien aikuisten keskuudessa jkv kuolleita?! Vähänkö teidän Paskis-kerhon on nyt hyvä alkaa toiminta jo nyt ja sitten jouluksi ootte ihan proita ja kaikki tutut ja sukulaiset saa Made By Paskis -koruja lahjaksi.

Paivi [Hangman's Joke] kirjoitti...

Just ehdin tuolla toisessa blogissa asiaa kommentoida, että ihana tuollainen kerho :) Ja ihania juttuja olette näperrelleet!

Anonyymi kirjoitti...

Asenne ratkaisee, ei kokemus ;O) Sitä paitsi tuotokset näyttävät ihanilta!

Chatrin kirjoitti...

Missy E: kiitos :) ei muuta kuin itekin hommiin vaan. Ihan paras tapa viettää sunnuntaita.

Kaitaliina: no just puhuttiin viime sunnuntaina, kuinka on kiva puuhata samalla, eikä "vaan" istua. Ja kiitos :)

Riehu: no nimenomaan! Odotan innolla, että lumet sulaa.... :)

Alma: tää on 2000-luvun ompelukerho ;)
Ja itseasiassa äiti ja sisko saikin jo viime jouluna self made rintaheijastinkorut lahjaksi. Voisin laittaa niistäkin kuvat tänne.

Päivi: meidän kerho on kyllä ihana :) kiitos kivasta kommentista ja kiva muutenkin, kun olet taas kommentoimassa =)

Mikaela: meillä on kyllä asenne kohdallaan ;) ja kiva kun tykkäät tekeleistä.

Tincali kirjoitti...

Hauska idea tämä Paskis. :D

Tuo nappirusetti on parhautta! <3

Chatrin kirjoitti...

Tincali: niin on, paras idea :)