tiistai 30. maaliskuuta 2010

Järjestyspuuska

Jos nyt vielä yksi kirjoitus tälle päivälle, kun huomenna en varmaankaan ehdi ja tänään olen ihan liekeissä!

Välillä sitä iskee yhtäkkinen järjestämisen tarve. Silloin voi ottaa uhriksi vaikka lähimmän hyllyn tai pari. Tapanani on kerätä kaikkea roinaa ja laittaa ne joko piiloon tai esille. Meillä ei koskaan ole ollut niin noponuukaa tai tiptop-siistiä, että vaikka järjestämisen tarve on suuri, ei lopputulos välttämättä siltä näytä. Minulle tavarani kuitenkin on järjestyksessä, vaikka se näyttäisi ulkopuolisen silmissä sekasotkulta. No pitemmittä puheitta esittelen eilisen projektini.

Hyllyt ennen järjestyspuuskaa


ja hyllyt jälkeen siivoamisen ja järjestämisen.

Ylähyllylle tuli taulut ja vähän paremmassa hapessa oleva kasvi.


Alahyllyllä on edelleen sitä minulle niin kovin rakasta roinetta. Isomman maatuskan olen tuonut Prahasta ja pienempi on ystävän tuliainen Pietarista. "Princess Royal Room" on soma ovenkahvakoriste, jonka ostin itselleni Jyväskylän Nostalgiasta. Pörrölelut ovat kaikki saatuja; valkoinen koira työkollegalta, Ice Agen oravan, Ihaan ja chihuahuan olen kaikki saanut siskoltani.

Coasterit ovat myös Jyväskylästä, Sisustus Selmasta.

Lontoosta saatu kortti on niin hieno, että se on ollut esillä jo vuoden päivät. Paksun Buddhan olen ostanut itse, mutta loput esineet liittyvät siskooni; Thaimaan Buddha, kiinamies, keraaminen chihuahua, korurasia ja pikkuesineet ovat kaikki siskoltani. Lasihelmet ovat hänen häistään ja keijun olen ostanut siskoni kanssa ja hänellä on samanlainen. Varsinainen siskonurkkaus siis.

Tässä vielä lähempää noita "pikkuesineitä".

Että semmonen puuska. Näyttääkö yhtään siistimmältä? Heh..

6 kommenttia:

Nooruska kirjoitti...

Noi matrioshkat on supersöpöjä ja käteviä kun ne saa noin sisäkkäin järjestettyä myös. Hyvältä näyttää; vaihtelu virkistää aina!

Riehu kirjoitti...

no oot kyllä ihan liekeissä, täältä päin ei taho tulla mtn kun se kamera on edelleen kyläilemässä; en osaa toimia ilman sitä. Järjestyspuuskat on kivoja, joskus ne vaan antaa odottaa itseään liiankin kauan...eilen sain siivottua yhen nurkan keittiöstä (jee) ja sohvapöydän järkyssä siivossa olleen alatason(jeejee)! :)

Anonyymi kirjoitti...

Masentava siivouspuuska sulla, omaani odotellessa. Pisteet Buddhista, niitä tursuaa meillä joka nurkassa eikä pysty edes järjestämään ;O)

Chatrin kirjoitti...

Nooruska: kiitos, niin virkistää, ei tarvitse olla edes iso muutos :)

Riehu: jep, pakko kirjottaa vanhat tapahtumat pois uusien alta. Ja tohon järjestämiseen sanon, että hiljaa hyvää tulee. Mä olen inventoinut mun vaatekaappia nyt joku puol vuotta. Hylly kerrallaan nääs, kohta saa alottaa jo alusta. Oh well.. Hyvä, ku sait keittiönurkkauksen ja sohvapöydän alatason kondikseen! Niistä on hyvä alottaa.

Mikaela: :D nää siivouspuuskat on yleensä tosi pienikestoisia ja -alaisia. Nyt esim. noi kaks hyllyä riitti, kun tiedän eräänkin kaverin, joka olis samalla siivonnut koko kämpän. Pääsiäisenä yritän sit järkkäillä vähän enemmän, kun ei ole oikeen muutakaan tekemistä. Leffoja ajattelin katsoa kans!
Buddhat rules, olen tosin yrittänyt hillitä niiden keräämistä.

Sort of pink. kirjoitti...

Vallan suloiset maatuskat tuossa hyllyllä!

Chatrin kirjoitti...

dort of pink: maatuskat on vallan suloisia! Mulla on niitä kohtaan joku fiksaatio ;)