keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Inspistä

Minulla on yleensä aina sisustusvimma päällä, mutta näin keväisin se vimma vain kasvaa. Ongelmani on se, että rakastan eri tyylejä, enkä osaa päättää mitä niistä lähtisin toteuttamaan. Vähän naureskelinkin jo, että minun pitäisi varmaan olla joku Hollywood-tähti, jolla on monta kotia, niin voisin sitten sisustaa kunkin eri tyylillä. Yhteen boheemia, toiseen itämaista, kolmanteen modernia retroa... No, koska tämä ei ole oikeasti mahdollista, tyydyin ihastelemaan sisustuksia livingetc:n sivuilla. Kaikki kuvat on lainattu sieltä.

Sivuilla selatessani huomasin pitäväni eniten värikkäistä sisustuksista, jotka ei ole mitään tiettyä tyyliä, vaan ennemminkin tyylien sekoitus, kuten näistäkin kuvista huomaa. Kultaa, pinkkiä, vaaleanpunaista ja ruskeaa. Kädet syyhyää sisustamaan, voi kun olisi ihka oma koti!

8 kommenttia:

Riehu kirjoitti...

Mullakin alkaa sisustuskuume syyhyttää aina keväisin. Nää kuvat oli samaa värikästä tyyliä, josta itsekin tykkäilen. Tuolta sivuilta löytyy kyllä ihanan inspiroivia kuvia.

Kaitaliina kirjoitti...

No voi kun olisi!! Aivan ihastuttava tuon pinkki noissa joissain kuvissa. Esim. tuo ylin kuva, ihanan boheemia, mutta silti modernia.. Nuo tummat (musta) sävyt ei ehkä ole ihan mun juttu, mut tykkään kyllä juuri tuosta tyylien sekoituksesta.
Mulla on myös muutamia sisustusprojekteja, joita aion todellakin toteuttaa ennen kesää. No niin, nyt se on sitten luvattu!

Chatrin kirjoitti...

Riehu: todellakin aivan ihania kuvia ja sisustuksia! tollaisen kun sais toteutettua omassa kotona.

Kaitaliina: ylin kuva on mun lemppari :) lauantaina menen kierrätyskeskukseen kattelemaan tarttuisko sieltä mukaan jotain kivaa. Jään odottelemaan sun sisustusprojektipostauksia =)

Marika kirjoitti...

Katsoin nämä kuvat nyt jo toiseen kertaan läpi. Uh, kun olisi omassakin kotona yhä kaunista! Tosin kun meillä on täällä tämä eläintarha niin ei kauan olisi yhtä kaunista.. :o)

Alma kirjoitti...

Mä yhdyn Marikan sanoihin. Tulin varmaan jo viidettä kertaa katsomaan noita kuvia. Haluaisin tuota väljyyttää ja valoisuutta ja raikkautta. Ihania koteja!

Chatrin kirjoitti...

Marika: mäkin aina välillä palaan katselemaan näitä ja haaveilemaan :)

Alma: :D Saiskohan joskus toteutettua edes tänne päin omaa kämppäänsä? Mä olen hankkinut ne pinkit sohvatyynyt, mutta niillä ei vielä pitkälle pötkitä...

Sort of pink. kirjoitti...

Ihania pinkkejä sävyjä!

P.S. Mun blogissa on sulle jotain =) (http://sortofpink.blogspot.com/2010/05/sunshine-award.html)

Chatrin kirjoitti...

Käväsin poimimassa, kiitos paljon! :)