sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Parempaan en pysty

Jouduin käsitellä valokuvia hurjasti saadakseni edes jonkun verran yksityiskohtia esille. Musta on aina hankala väri, kun se näyttää kuvissa vaan isolta mustalta pinnalta. Varsinkin mustien koirien kuvaaminen on haastavaa. Valmiissa valokuvassa musta koira näyttää epämääräiseltä möykyltä. "Anteeksi, mutta kummassa päässä on häntä?"

Tältä tämä 20-luvun tyylinen mekkoni näytti, joka oli siis päälläni ystäväni valmistujaisjuhlissa. Makuuni erittäin lyhyt. Meinasin jopa vaihtaa koko asuni aamulla, kun tajusin kuinka lyhyt mekko onkaan. Vakuuttelin kuitenkin itselleni, että onhan niitä lyhyempiäkin minihameita ja päätin olla stressaamatta asiasta enempiä.

Jalassa Vagabondin herrainkengät, joissa on niin korkea korko, että päkiöihin sattuu. Ne vaan oli saatava, kun ne oli niin söpöt. Ostettu vuosi sitten ja olleet jalassa kolmisen kertaa, ehh. Ehkä jalkani tottuvat vielä...

Alkudrinkiksi vetelin muuten tätä:
Mansikka Margarita, jossa maistui Tequila erittäin voimakkaasti. Ihme kyllä, vaikka Suomessa ollaan.

7 kommenttia:

Alma kirjoitti...

Toi mansikka margarita näyttää ihan syötävän hyvältä! Ihanat värit ja herrrrkuliset koristeet. En olekaan tilannut pitkään aikaan mansikka margaritaa, mut nyt alkoi tehdä mieli. Namskis.

Riehu kirjoitti...

Mun alko kans tehdä välittömästi mieli mansikkamargaritaa kun noin herkullisen kuvan näin, kiittti vaan... Ja toi asu on tosi söpö!

Paivi [Elokuvablogi.com] kirjoitti...

Namnam mansikkamargaritaa! Se on niiin hyvää :) samoin kuin melkein mikä tahansa saman tyyppinen margarita. Meksikossa pistäytyessämme vedettiin sellaiset isot lasilliset frozen margaritaa ja mietittiin ystävien kanssa, että jopas on kun ei maistu viina pätkääkään. Meinattiin jo mennä baarimikolta kyselemään, että unohtuikos tequila. Jaloillemme kun pöydästä päästiin niin huomattiin, että ei se viina ollut unohtunut mihinkään =D

Todella söpö tuo sinun mekkosi!

Missy E kirjoitti...

Nam ja ihana mekko! Ei ollenkaan liian lyhyt, varsinkaan kun jalat ovat kunnossa. Mulla on itse asiassa päällä juuri nyt melkein samaa pituutta (lyhyyttä) lähenevä mekko ja vielä töissä. Hui. Mutta minusta toimii, vaikka kintut ei kauniit olekaan. Onneksi 100 denierin mustat sukkahousut pelastaa paljon.

Chatrin kirjoitti...

Alma: vois ostaa itse tarvikkeet tuohon mansikka margaritaan, mmm!

Riehu: osta säkin ainekset himaan ja rupee vetelemään noita takapihalla auringonpaisteessa =)

Päivi: frozen margarita kuumassa Mexicossa, maistuis mullekin. Toi on kyllä hauskaa, että kun pitkään istuu paikallaan ja juo, niin ei älyäkään kuinka kännissä on ennenkuin nousee ylös ja lähtee kävelemään. Näin kävi mulle viimeksi pari viikkoa sitten ;)

Missy E: no onneksi ei ole susta liian lyhyt. mutta hei, tahtoisin nähdä sun päällä lyhyen mekon! Vaadin kuvaa. Tai live-esiintymistä.

Tincali kirjoitti...

Ei tuo mekko mielestäni sinulla näytä liian lyhyeltä. Todella kaunis. :) Ymmärrän kyllä pohdinnan, koska kävin samaa mietintää läpi yhden oman mekkoni kanssa. Istuessa se tuppasi hilautumaan aina turhan ylös. x)

Nam, mansikkamargarita! Noita pitäisi tehdä taas joskus kotona. :P

Chatrin kirjoitti...

Tincali: hyvä, kun näitä vahvistuksia tulee, että helma ei ole liian lyhyt. jotenkin mukavampaa pitää päällä sellaista mekkoa, mitä muutkaan ei pidä törkeänä..