torstai 21. toukokuuta 2009

Helatorstain tortellinilaatikko

Tarvitset:
  • (kanan)jauhelihaa 
  • mausteita oman maun mukaan esim. mustapippuri, chili, curry...
  • sipuli
  • kermaa
  • mozzarellajuustoraastetta
  • oliiveja
  • tortellineja esim. ricotta&basilika täytteellä
Paista jauheliha pannulla, lisää mausteet. Keitä tortellinit ohjeen mukaan. Pilko sipuli. Sekoita kaikki ainekset uunivuokaan, lisää kerma, oliivit ja juustoraaste. Paista uunissa 200° n. 30 min. Simple as that! Päälle ketsuppia ja viereen vihanneksia, haarukka käteen ja ruoka suuhun.








Tässä kohtaa minut tuntevat ihmiset nostavat kädet pystyyn ja katsoo toisen kerran onko minulla tosissaan lasissa punaviiniä - kyllä on. Olen toistellut tässä lähiaikoina, että kaikkea kokeilen vaikka olisin jo ennen todennut että en tykkää. Paul Massonin California Red näytti pullossa mehulta ja se on lajiltaan Merlot, tuo punaviineistä kevyin. Sitä nyt yritän tässä samalla sitten lipitellä. Ei ihan pahaa, sanoisin. Mutta jos saan tämän yhden lasin juotua, en ota enää toista. Punaviinit ei vain ole minua varten.

Sitten kysymys: minulla kun on näitä ruokapostauksia vähän väliä, niin luetteko mielellänne miten ruoka on tehty vai katseletteko mieluummin pelkkiä kuvia? Eli kiinnostaako reseptit vaiko eikö?


8 kommenttia:

Keke kirjoitti...

Tämmöstä surkeaakin surkeampaa kokkia kiinnostaa myös miten ruoka on tehty!! Arvaa mä meinaan koklaa tota. Ilma oliiveja. Koska olen nirso enkä tykkää niistä. Mut muuten toi oli just Keke-ruokaa. Jee. Lisää kokkailujuttuja!! Ehkä innostun sit kokkailee=)

Marjo kirjoitti...

Kuva ja reseptit yhdessä toimii;) Ilman kuvaa on mahdotonta herättää ruokahalua ja ilman reseptiä kokeiluhalua!

Alma kirjoitti...

Just tultiin syömästä, mutta nälkä tuli näitä kuvia katsellessa... Mmm...:)

Riehu kirjoitti...

Joo, resepti mukana on jees!

Lili kirjoitti...

Kyllä kiinnostaa reseptit!!!! Mä nappasin tän ylös - nam nam.

Chatrin kirjoitti...

Kivakiva =) Reseptejä piisaa siis jatkossakin.

dolce kirjoitti...

Itsellänikin oli aikoinaan hieman totuttelua punkkuihin, mutta nykyään ei ole mitään ongelmaa ;) Tosin kesällä punaviinin sijaan juon valkoviiniä, minulle punaviini on lähinnä talven juoma :)

Chatrin kirjoitti...

Dolce: en kyllä tiedä totunko koskaan punkkuihin. Enhän minä saanut edes tuota yhtä lasia juotua ;) Mutta tuo punkku saattaisi sopia hyvin sangriaan! Niistäkään en yleensä pidä, kun punkku maistuu liian vahvasti, mutta tuo oli sen verran laimeaa kuitenkin, että blandattuna kenties parempaa =)