tiistai 12. toukokuuta 2009

Mmm...Memphis


Kävimme Riehun kanssa tänään Kampin Memphisissä, ja kamerahullubloggarihan otti siellä kuvia "vielä yhden". Juomaksi Mojitot (vähän kalpeat, missä koristeet?), ruoaksi kustomoitu Party Food aka dipping strips perunoita, mozzarellatikkuja, jalopeno popperseja, sipulirenkaita, kurkkua, vesimelonia, ananasta ja kaksi erilaista dippiä. Harmiksemme perunoita oli pidetty liian kauan rasvakeittimessä ja ne olivat turhan rapsakoita, joista ei mennyt edes haarukka läpi. Jälkiruoaksi hänelle lämmin suklaakakku jäätelöllä ja minulle appelsiinipannacotta, lisäksi cappuccinot. Nauttikaa.

10 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Vaikka perunat olivatkin liian rapsakoita, niin voi että kun näyttää HYVÄLTÄ! Siis voi nam!

Chatrin kirjoitti...

Sähän olet kunnostautunut kommentoimaan, kiva! :)) ja olihan tuo hyvää, perunoista huolimatta. Kyllä me nekin syötiin, paitsi ne kaikista ruskeimmat tikut.

Riehu kirjoitti...

nam nam....:) oli hyvää!

Keke kirjoitti...

Vähänkö herkulliselta näyttää. Oi että kelpais nyt nuo jälkkärit.

Marge kirjoitti...

Oih nam, nälkähän tässä tulee! :)

Marika kirjoitti...

Mä olen joskus todella laiska näpyttelemään mitään, mutta toisinaan taas juttua riittäisi vaikka kuinka paljon näihin kommenttilootiin.. :) Se vain kun itsekin tietää miten ihanasti ilostuttaa saada kommentteja blogiin, niin yrittää saada näppistä laulamaan muillekin! Sikäli kuin mun höpötyksiäni kukaan niiiin kovasti kaipaisi, kun lörpötän vaan vailla päätä tai häntää.. kuten nytkin huomaa, jospa pistäisi pisteen jo :)

Marika kirjoitti...

Blogisessani muuten on sellanen söpö pikku juttu sulle :o)

Chatrin kirjoitti...

Riehu: mennään toistekin :)

Keke: niin mullekin kelpais

Marge: syöminen on kivaa :)

Marika: On kyllä tosi kiva saada kommentteja, niistä aina ilostuu. Mä ainakin tykkään lukea sun lörpötyksiä :) ja kiiiiitos tunnustuksesta :D

Alma kirjoitti...

Oi, toi jädeannos. Mmm... Kai sitä voi viikonlopun alkajaisiksi syödä jätskiä vaikk klo 11:30 pe-aamuna?

Chatrin kirjoitti...

Aina on jätski-aika =)