maanantai 25. toukokuuta 2009

Kaukainen ystävä kylässä

Ihana viikonloppu takana. Näin pitkästä aikaa ystävääni K:ta, joka asustaa Englannin kamaralla. Menimme lauantaina H:n kanssa yhdessä K:ta vastaan lentokentälle, jossa näimme vielä kolmannen kaverin S:n ja odotimme yhteistä ystäväämme saapuvaksi tuloaulassa 3. K ilmoitti heti meidät nähdessään, että hänellä on kiljuva nälkä, suuntasimme siis suoraan Picniciin kahvittelemaan. Olimme varmasti kahvilan äänekkäin porukka, kun juttua riitti vaikka muille jakaa - kirjaimellisesti. Saimmekin joltain hörhöltä kommenttia, joskin ihan ystävällistä, mutta päätimme silti pian sen jälkeen lähteä jatkamaan matkaa. 


Erkaannuttiin S:n kanssa ja me muut lähdimme ruokakaupan kautta luokseni hieman hengähtämään ja rupattelemaan lisää. Illalla suuntasimme keskustaan etsimään ravintolaa jossa illastaa. Ensimmäinen vaihtoehto oli täynnä, joten päädyimme Memphisiin burgereille ja pastalle. Kauhuksemme huomasimme, että kaikkien ruokien hinnat ovat nousseet 3-4 eurolla! Ei taida Helsingin keskustasta löytyä enää hyvää & kohtuuhintaista ravintolaa? (Vinkkejä otetaan vastaan)


Kun massut oli täynnä käppäilimme pitkin keskustan katuja ja lopulta hyppäsimme metroon ja tulimme kaikki minun luokseni yöksi. Harmi, kun nukkumaankin piti mennä, juttua olisi varmasti riittänyt koko yöksi.


Englannista toivon tuliaisiksi aina teetä


Ei kommentteja: