sunnuntai 30. toukokuuta 2010

uusi mieltymys

Vielä jokin aika sitten vihasin turkoosia väriä. Hassua miten nämä mieltymykset menevätkään. Oli myös aika jolloin vihasin oranssia, mutta pari vuotta sitten sisustin asuntoni oranssilla. Ja oli aika jolloin rakastin violettia ja kaikki omistamani tavarat olivat liloja sisustuksesta vaatteisiin, nykyisin en voi sietää ko. väriä...

Turkoosi innostukseni on rajoittunut sisustusjuttuihin, sillä kasvojeni lähellä turkoosi väri imee viimeisimmätkin lämmön vivahteet ihostani ja näytän sairaalta sekä, no siniseltä.

Kaikista paras väriyhdistelmä on mielestäni turkoosi&pinkki. Miten ne tuovatkaan toisissaan esiin ihan uusia ulottuvuuksia. Meneekö liian syvälliseksi? Ei, mutta oikeasti ne sopii tosi hyvin yhteen.
Pinkkiin salaattikulhoon mahtuu tarjottavaa isommallekin porukalle ja siinä on helppo sekoittaa ainekset keskenään.
Tänään nautin sekä lounaan että illallisen parvekkeella auringonpaisteesta nauttien. Onni on omistaa parveke.

ps. kaksi postausta tänään...

10 kommenttia:

Riehu kirjoitti...

Kyllä, pinkki ja turkoosi, love it! Kummasti sitä vaan turkoosillekin on lämmennyt...siis erityisesti just sisustuksessa. ihanan kesäisen näköstä teidän parvekkeella!

Marge kirjoitti...

Mä olen aina taas ollut turkoosin ystävä :) Mutta niin se maku muuttuu. Mullakin on käynyt niin taas mm. punaisen suhteen.

Paivi [Elokuvablogi.com] kirjoitti...

Niin se vaan mieli muuttuu ja eri värit alkavat innostaa. Olisihan se aika tylsää, jos aina vaan kaikki oliis samanväristä :) varsinkin sisustusasioissa itsekin tuon huomaa, että välillä innostuu jostain väristä ja muutaman vuoden päästä sitä ei voi sietää.

Vaatteissa vähän eri juttu. Musta ei ikinä mene pois meikäläisen vaatekaapista ;-)

Missy E kirjoitti...

Tuo turkoosi on ihana. Kausittain menee mullakin värihimot ja yleensä ne ei himota ollenkaan. Nyt kyllä haluaisin jotain värikästä ja kivaa parvekkeelle ja ehkä vähän sisällekin. Hmm.. Seuraavasta palkasta sitten, kun viikonloppu Jyväskylässä kävi niin kalliiksi.

Chatrin kirjoitti...

Riehu: parveke on vielä kesken, siksi näin rajoittuneet kuvat. Sain sentään vihdoin pystyyn kuolleet callunat heitettyä roskiin ja suojaruukut pestyä. Nyt ne tarttis täytettä. Meinasin leikkokukkia ja yrttejä. Kun joku kyysäis Muhevaiseen/Plantageniin tms.

Marge: onneksi värejä on monia, niin ei tarttekaan tykätä aina samasta =) Turkoosi on nyt pop. Sisustuksessa ja koruissa.

Päivi: no nimenomaan oliskin tylsää. Ja vuodenaikojen mukaan on myös kiva vaihdella lookia. Vaatteissa musta on aina ykkönen.

Missy E: ja vielä kun kaupoista löytyis kaikkea kivaa. Oon jo pitkään etsinyt kaikkea kivaa turkoosia ja pinkkiä sisustusta, mutta ei. Olin miettinyt vähän vaaleampia istuintyynyjä, mutta en löytänyt. Nuo on Tiimarista ;)

Mihis sitä fyffee Jykylässä meni?

Tincali kirjoitti...

Ihanan raikkaita väriyhdistelmiä!

Alma kirjoitti...

Komppaan Tincalia. Ja sinua siinä, että on onni omistaa parveke. Meidän uudessa kodissa kun on sellainen ja mä olen ihan äimälläni. Olen aina skipannut sisustuslehtien "näin teet kesän parvekkeellesi"-osiot. Enää ei tarvi. Hihii-

Chatrin kirjoitti...

Tincali: eikö ookin! <3

Alma: onneksi olkoon parvekkeesta! siitä askel eteenpäin on enää oma piha, mutta parvekekin on jotain aivan loistoa! edellisissä sinkkukämpissäni ei ole parvekkeita ollut ja nyt olen ihan mielettömän iloinen, kun saan sellaisesta nauttia.

aini kirjoitti...

On kyllä tosiaan onni omistaa parveke! Ja IHANA salaattikulho:)

Chatrin kirjoitti...

aini: niin onkin!