torstai 27. toukokuuta 2010

Jake veti puoleensa

Kävin eilen katsomassa elokuvan Prince of Persia. Minua pyydettiin myös spinningiin, mutta mun spinnailut taitaa olla spinnattu...


Prince of Persia oli ihan hömppäleffa, mutta oikein viihdyttävä sellainen. Muutama kohtaus jäi rekisteröimättä, sillä unohduin tuijottamaan Jaken sopivasti pullottavia lihaksia ja jumalaisia kasvoja.

En ole pelannut peliä, enkä tiennyt tarinasta muutenkaan mitään etukäteen, joten en todella tiennyt mitä odottaa. Paitsi pari kuvaa nähneenä tiesin näkeväni Jaken ilman paitaa, ja se riitti päätökseksi mennä katsomaan tämä elokuva. Rooliaan varten Jake opetteli mm. parkouria ja kyllähän sitä hyppelyä oli mukava katsella. Elokuva muistutti jokseenkin Indiana Jonesia: mystisyyttä, seikkailua, temperamenttinen nainen, vähän romantiikkaa, taisteluja.... Kelpoviihdettä kaikille action-, Jake- ja ko. pelin faneille.

Tosin Päivin tapaan minäkin sain kokea leffasaliterrorismia, kun kolme pikkupoikaa edessämme yrittivät tahallaan ärsyttää käytöksellään. Eritoten ryhmän "pomo" vänkyröi koko elokuvan ajan. Tietysti trailereiden ja muiden alkumainosten aikaan piti jutella kovaan ääneen ja nauraa eräälle miehelle, joka oli pukeutunut vähän hassusti. Jostain syystä tästä pomosta oli myös hauska kääntyä taaksepäin ja tuijottaa muita salissa olijoita. Tästä sai kärsiä myös Mies, jota tämä pikkupoika tuijotti leffan jo alettua. Heistä oli myös mukava puhua pätkän aikana ja muutenkin vänkyröidä menemään koko kaksi tuntia. Teki mieli sanoa, että "menkääs pikkupojat kotiin kasvamaan ja opettelemaan käytöstapoja", mutta en jaksanut.

4 kommenttia:

Paivi [Elokuvablogi.com] kirjoitti...

Leffasaliterrorismista selvitty hengissä! :)

Persian Prinssi oli minulle pelkkää Gyllenhaalia. Ilman häntä tuskin olisin itse asiassa edes raahautunut leffaa katsomaan. Visuaalisesti leffa oli juuri Gylliksen takia palkitseva - mainitsinkin, että yksi tähti Jaken hauiksille ja toinen rintalihaksille ;-) leffa kun minua meinasi pääasiassa haukottaa.

Missy E kirjoitti...

Voi että tuollaiset pennut ärsyttää ja varsinkin samaa käytöstä harrastavat vanhemmat ihmiset. Toivottovasti omat mahdollisesti joskus tulevat lapset osaavat käyttäytyä paremmin.

En itse ihan kauheasti lämpene Jakelle, varsinkaan tuolla tukalla, mutta ainahan sitä timmiä mieskroppaa mielellään katsoo.

Anonyymi kirjoitti...

Minä pidin Prinssistä paljon, se hyppely oli ihan huikeaa! Ja ne Gylliksen silmät, voi kiesus sentään..Mikä noita teinejä oikein vaivaa, älytöntä maksaa leffasta jos ei sitä edes kunnolla katso, piiskaa vaan..

Chatrin kirjoitti...

Päivi: onneksi mulla ei ollut känkkäränkkäpäivä, muute olis pojat saanu tupenrapinat. Ihmeen lungisti otin koko touhun, oikeen ihmettelin, että mistäs nyt tuulee.

Mä uskon, että moni ei tästä tykkää, mutta sitä on niin puolueellinen, kun Gyllis on kyseessä. Vähän niinkuin Keanu-leffoistakin on tykättävä...

Missy E: no nimenomaan s**tanan pennut! tosin yhtä paljon huonosti käyttäytyviä on aikuisissa ja se vasta ärsyttävää onkin - käytöstä ei voi laittaa enää nuoruuden piikkiin. Yleensä aina saan kärsiä jostain epäkunnioittavasta käytöksestä leffoissa. Kännykänräplääjä on yleisin vieruskumppanini. Rrg.

Mikaela: joo, en ihmettele että tykkäsit ;) Sun sanoin ne lehmänsilmät on kyllä aivan jumalaiset.

Koulussa pitäis olla joku erillinen kurssi "elokuva käyttäytyminen" tms. Stana... Mähän olen niitä jotka istuu turpa kiinni, katse intensiivisesti laajakankaassa koko elokuvan ajan, vielä lopputekstienkin. Ja kotona myös joku vessatauko raivostuttaa mua todella. Olen intensiivisyyden ääripää =) Tästä vois muuten tehdä ihan kokonaisen postauksen. En esim. ymmärrä miksi sitä käynnykkää pitää ylipäätään räplätä/katsoa leffan aikana? Ei se edesauta elokuvan loppumista tms. elokuva kestää just niin kauan kuin kestää, so deal with it!