maanantai 31. toukokuuta 2010

Tavallista

Rästiasua viime viikolta. Kylmää oli ja joka päivä takki päällä.

Kaulahuivi on jotenkin ei-mua, mutta silti se oli pakko saada.

Lyhyt nahkarotsikin on kuulemma nolo, mutta ei se mua estänyt sellaista ostamasta.

Harmaa paita on vanha. Hennesistä löytyy välillä laatuakin, sillä tämä paita on oikeasti viitisen vuotta sitten ostettu.
Pitäis varmaan hankkia jotkut toiset kengät, kun jalassani on yleensä aina nämä Vagabondin kiilat.

posepose!

Parvekkeenlaitto syyhyttää sormenpäitä ja nyt oliskin päästävä Ikeaan ja Muhevaiseen. Pitänee lahjoa Miestä jollain tai sopia selvät pelisäännöt. Mietin jo vaihtoehtoja:

  1. Tekniikan Maailma tai kirja mukaan autoon, jossa Mies voi odotella kun kruisailen hyllyjen välissä
  2. Heitä ja hae. Eli jos Mies kyyditsisi minut kauppaan ja tulisi hakemaan, kun kutsu kävisi
  3. ???
Harmittaa toden teolla, että en aja. Korttihan löytyy, mutta ajotaito ja uskallus puuttuu. Enkä sitä uudelleen opikaan, ellei ole autoa millä harjoitella. Meidän autoahan siis en saa käyttää. Kiitos vaan kannustuksesta.

T. ei mitenkään katkera ja silleen

7 kommenttia:

Missy E kirjoitti...

No aika tyhmä toi sun mies ettei anna sun autolla ajaa! =) Silleenhän sitä oppii ja uskallus kasvaa. Jos pikku hiljaa yhdessä treenaisitte. Tosin tiedän että miehesi pinna ei ehkä ole opettajalle tyypillinen.

Chatrin kirjoitti...

Missy E: no eilen hän sanoi, että en painosta häntä tarpeeksi opettamaan mua ajamaan. Homman nimihän on, että jos mä ratin taakse lähden, niin haluan olla autossa yksin. Ei siitä mitään tule, että joku hermoheikko huutaa vieressä...

Paivi [Elokuvablogi.com] kirjoitti...

Minulla oli muutama vuosi sitten todellinen kammo lähteä ratin taakse varsinkin kaupungissa. Ja maallakin otti aina päähän se varakuski siinä vieressä ;-) Mutta sitten vaan uskaltauduin ajamaan ja ihan hyvin menee kun vaan luottaa itseensä. Edelleenkään en mielellään keskustaan lähde (törttöilemään) mutta juurikin vaikka Espoon Ikeaan on ihan helppo ajella :)

Tsemppiä sulle! Kun vaan luotat itseesi ja ajelet helppoja pikkulenkkejä vaikka yksiksesi ensin, niin kyllä se siitä!

Riehu kirjoitti...

Miten niin lyhyt nahkatakki on nolo?? Minust se on ihana! :)

Chatrin kirjoitti...

Päivi: mä olen miettinyt myös vaihtoehtoa ostaa oma "tonnin pommi". Eipähän ainakaan tarttis miettiä, että mitä jos mä rikon tän auton, omasta ei niin väliä.

Kiitos kannustuksesta!

Riehu: no sanos muuta? kuulemma tosi teini.

Paivi [Elokuvablogi.com] kirjoitti...

Ei kun just toisinpäin: kunnon auto pitää olla, koska jos mälläät sen niin saatat itse kuitenkin säilyä ehjänä! Sellainen "tonnin pommi" ei välttämättä ole kovin turvallinen. Vakuutukset korvaa autot, ihmishenkiä ei korvaa mikään.

Chatrin kirjoitti...

Päivi: nojoo, oikeassa olet... :)