perjantai 14. toukokuuta 2010

Venäjän pentu

Meillä on tällainen hoidossa. Venäjäläinen poikapentu tuli hoteisiimme eilen illalla ja viipyy kanssamme maanantaihin asti. Enpäs ole reippaampaa pentua vähään aikaan nähnyt! Aivan ihana tapaus. Kiitän onneani, että se on poika, muuten se olisi ihan vaan vähän vahingossa voinut jäädä meille.

Tällä hetkellä se nukkuu sylissäni tyytyväisenä. Ruoan jälkeen tuli uni ja seuraavaksi vuorossa ulkoilua takapihalla. Ihanaa, kun kello lähenee kuutta ja on silti valoisaa ja lämmintä. Pitkän ja kylmän talven jälkeen luvassa toivottavasti pitkä ja kuuma kesä!


7 kommenttia:

Little M kirjoitti...

Uijui, mäkin haluaisin jonkun tuommoisen söpiksen hoitoon. Lievittäisin edes hiukan tätä koirakuumetta. Mä olen jotenkin nyt ihan vakuuttunut siitä, että tarvitsemme ja haluamme koiran.

Valoisuus ja lämpimyys tekee kyllä hyvää, ihmisille ja eläimille :)

Riehu kirjoitti...

No onpa söpö! :)

Chatrin kirjoitti...

Little M: kyllä, kaikki tarvitsevat koiran ;) Koiraterapia toimii.

Riehu: juu, mä olen jo ihan rakastunut tähän.

Nooruska kirjoitti...

OI kuinka soma vauveli hauveli!

Chatrin kirjoitti...

Nooruska: the best! mä haluan pitää sen...

Marika kirjoitti...

No voi nyt hyvänen aika mikä pallero teillä on ollut hoidossa! Ihan hyvinhän se olisi voinut jäädä teille, pallit vaan pois ja oikein näppärästi sopisi laumaan.. :o)

Chatrin kirjoitti...

Marika: se on meillä vieläkin :D
mulla on illalla menoa, niin sovittiin, että sisko tulee hakemaan sen vasta huomenna. Mutta jos se sit kuitenkin vaikka tulee meille, niin laitan tytöt sterilisoitavaksi...