torstai 6. toukokuuta 2010

Poll closed - äänestyksen tulokset


Tämän blogin ensimmäinen äänestys on sulkeutunut ja tässä tuloksia.

Gallupiin vastasi yhteensä 43 ruksivaa lukijaa, kiitos erittäin paljon kaikille vastanneille!
  1. Kaikista eniten toivottiin sisustukseen ja kotiin liittyviä juttuja (67%), joita lupaankin kirjoitella lisää jo lähiaikoina.
  2. Kakkonen yllätti minut, nimittäin arkiset puuhailuni kiinnostaa 60% lukijoista. Täytyy siis kantaa kameraa useammin mukana ja ottaa kuvia puuhailuistani menossa sekä kotona.
  3. Kolmanneksi eniten kiinnostusta herättää vaatteet ja ostokset (53%), joten aion jatkaa niidenkin postailua enemmän, kuin viime vuonna. Tänä vuonnahan niitä on tullut ihmeen ahkeraan tahtiin ja yritän pitää suunnilleen saman linjan. (vrt. vuosi 2009 yhteensä vain 15 asuihin liittyvää postausta!!)
Top-3 erottui selkeästä muista, kun taas kokkailut ja reseptit sekä kauneuteen liittyvät asiat kiinnostaa vähän alle 40%:sti, matkailusta ja askartelusta lukee mielellään n. 30% lukijoista, 25% lukijoista tykkää koiriin liittyvistä jutuista ja häntäpäähän jäi valokuvailu sekä elokuvat ja musiikki. Kun taas kommenttiboksissa elokuvahöpötyksiä toivottiin enemmän. Mitään muuta ei ehdotettu blogiini, joten ilmeisesti täältä ei ainakaan mitään puutu, hih.

Yhteenvetona voisin sanoa, että mikään ei tule täällä radikaalisti muuttumaan. Sisustusjutuista lupaan höpöttää enemmän ja voisin tehdä vaikka pieniä kodinesittelypostauksia. Asukuvia tulen julkaisemaan viikottain, ellen useamminkin. Arkipäivien ja viikonloppujen puuhailuista voisin tosiaan avautua enempi.

Silloin tällöin raapustelen reseptejä ja vinkkailen leffa- sekä musiikkimaailmasta. Vähän askarteluja, muutama söpö koirakuva väliin ja matkakertomukset lomien jälkeen, niin eiköhän se oo siinä. Nämä kaikki lukeutuu myös puuhailuihini, joten se on kuitattu siinä samalla.

Jos joku tökkii tai jotain haluaisi enemmän, niin kommentteja saa toki jättää ihan minkä postauksen kommenttilootaan vaan! Kommentit ovat enemmän, kuin tervetulleita.

Toivottavasti viihdytte blogini parissa pitkään, mielelläni minä tätä ainakin kirjoittelen.

4 kommenttia:

Riehu kirjoitti...

Samalla linjalla vaan, hyvä tulee! :)

Chatrin kirjoitti...

Kiva kiva :D

Marika kirjoitti...

Minäkin äänestin kyselyssä ja valitsin ihan ensimmäisen kohdan ARKI/PUUHAILU. Just sellasiia yleisiä höpötyksiä on aina niin kivalukea :)

Chatrin kirjoitti...

Marika: kiva kuulla. rupean siis kertomaan enemmän tekemisistäni :)