maanantai 28. maaliskuuta 2011

Puppy LoveNeedles to say, että mun elämä on nyt yhtä chihuahuan pentua. Ella on niin ihana, niin ihana! Haluaisin vaan olla sen kanssa kotona. Pitäis olla ihan laillinen äitiysloma, kun tulee pentu taloon. Huoh.

14 kommenttia:

Saija kirjoitti...

Hih, onks Ella lähdössä urheilemaan? Ihanat lenkkeilyvaatteet. :) On kyllä järjettömän suloinen tyyppi! Uskon ettei varmaan raaskis mennä töihin tai mihinkään ja jättää pikkuista, voin niin kuvitella! Meillä oli joskus kanssa chihu hoidossa muutaman pvän ja oli se kyllä ihan huippu kun se oli niin pieni ja koitti heti aamusta tulla sänkyyn, mutta eihän se raasu ylettäny millään. :D Se ei kyllä tykänny lenkkeilystä yhtään, vaan sadesäälläkin vaan meni ihan talojen vierustoja ja toivoi pääsevänsä sisälle. :)

Sanna kirjoitti...

Ihana Ella! Ihan ylisöpö..

aini kirjoitti...

Ei vitsi kuin ihana velourhupparipuku ja koko Ella! Oon ihan samaa mieltä siitä että pitäis olla joku pentuloma tai ainaki lyhennetty työaika kun onhan nekin vauvoja. Onneks pennut nukkuu paljon:) Ella on niin kiltin näkönenkin, ei varmaan tee edes mitään koiruuksia yksinään kotona tai sit Pupu vanhempana ja viisaampana pitää sen kurissa ettei se kehtaa järsiä vaikka pöydänjalkoja:D

Marsu kirjoitti...

No tosiaankin pitäisi olla mammaloma kun koiranpentu tulee! :D

Anonyymi kirjoitti...

Ihana! Oon samaa mieltä tuosta laillisesta äitiyslomasta kun tulee pentu taloon! Mulle tuli viime syksynä se toinen :) Myös kannata laillisia sairaslomia jos koira on pipi :D ( koiraihmiset on ehkä välillä vähän höyrähtäneitä.. ;D )

T. Sapa

Riehu kirjoitti...

Ihana! Mä en kestä, lenkkipuku...:)

Chatrin kirjoitti...

Saija: Ella kuulostaa ihan samanlaiselta, kuin tää hoidokkichihu. Yrittää raasu hyppiä sohvalle ja sängylle, ilman pienintäkään tsäänssiä päästä sinne, ja inhoo ulkoilua. :)

Sanna: niin on, ylisöpö ja yli-ihana!

aini: lyhennetty päiväkin kävis hyvin, mutta ees jotain helpotusta eroahdistukseen! Ella ei oo kiltti ;) Se jyrsii sohvaa, pöydänjalkaa, kirjankansia, lelukoria.... hihii.

Marsu: niinpä!!

Sapa: niin, ei oo ihmisvauvoja, niin noi on ku lapsia. =)

Riehu: juuh ;)

E kirjoitti...

Kannatan mammalomaa. Kyllähän tollasen pienen söpöliinin kanssa pitäis kotona saada olla. Voi kun se on IHANA!

Chatrin kirjoitti...

E: se on ihan mieltsin ihana <3

ravenwaves kirjoitti...

Oi en kestä, tuo hupparipukuinen Ella ^__^ Ihana <3

Chatrin kirjoitti...

reiska: Ella on semmonen pikkumussukka. Tosin tänään aamulla kutsuin sitä termiittihiireksi...

Paivi [Elokuvablogi.com] kirjoitti...

No on ihan mahottoman suloinen otus <3

Pia kirjoitti...

kääääääk ihana jumpperi xD <3 <3 <3

Chatrin kirjoitti...

Päivi: niin on! :)

Pia: heippa pitkästä aikaa!
jumpperikin on ihana ;)