torstai 4. kesäkuuta 2009

Ketä julkkista muistutat?

Sain Kekeltä yhdennäköisyyshaasteen, jonka säännöt menee näin:

Kenen näköinen olet? Kenen julkkiksen näköinen olet omasta tai kaverisi mielestä. Julkaise tai linkitä kuva, ja haasta kolme blogin pitäjää.


Mieheni mielestä näytän aivan Nelly Furtadolta. Olen kuullut tästä häneltä monta kertaa ja kuulemma se on välillä vähän pelottavaa.


Sorruin myös testaamaan asian täällä http://celebrity.myheritage.com/celebrity-face-recognition ja tässä tulokset:
(Nellyä ei mainittu muuten ollenkaan)

Eniten näytän Natalie Imbruglialta (97%), jota olen muistaakseni kuullut aikaisemminkin muistuttavani. Kiitos kiitos, ei haittaa ollenkaan, Nataliehan on näyttävä ilmestys! Saattekin ihailla häntä monen kuvan verran.


Tästä viimeisestä kuvasta tulee aivan mieleen ystäväni Riehu! With all my love, hyvä asenne, love you babes.


Sivuston mukaan muistutan myös seuraavia julkkiksia:

Camilla Belle (kuka hän on?)


Famke Janssen


Delta Goodrem


Helena Christensen


Keira Knightley


Jessica Alba (I wish...)


Mia Kirschner


Uusiin ihmisiin tutustuessani minulta kysytään usein, että "Oletko ihan suomalainen? Näytät aivan kreikkalaiselta tai espanjalaiselta." Juu kyllä, olen ihan supisuomalainen...
Olen myös useasti kuullut, että minussa on selkeitä aasialaispiirteitä. Myös myheritagen mukaan muistutan mm. Kelly Hu:ta, Kanaa, Hirosue Ryokoa, Ana Matsuuraa, Fammi Chengiä jne... Ketä he sitten ovatkaan. Kellyn tiedän, esiintyi kai joskus Baywatchissakin tai muussa yhtä fiksussa televisiosarjassa. Tässä vielä kuvat kolmesta ensimmäisestä.

Kelly Hu
Kana (wtf!?)
Hirosue

jopa Madonna ja Cindy Crawford mainittiin näköisekseni myheritagessa. Joskus olen kuullut muistuttavani myös Sandra Bullockia. Että tällaiset tällä kertaa. Jos todella muistutan edes hitusen yhtäkään näistä upeista naisista, niin KIITOS.

Tämä oli mielestäni erittäin kiva haaste ja siksi kirjoituksestakin tuli varsin pitkä. Onneksi höystetty monilla kuvilla, joten toivottavasti mielenkiintonne pysyi yllä.

Haastan:


Jään innolla odottamaan vastauksianne!

kuvat järjestyksessä:
www.zastavki.com www.wallpaperbase.com www.canim.net www.celebrity-pictures.ca www.wotyougot.com www.rankopedia.com teemix.aufeminin.com www.iskenderiye.ne best-hollywood.blogspot.com www.richornelas.com lh6.google.com beautifulstarspic.blogspot.com forum.angolaxyami.com www.sodahead.com www.teenink.com asianheroes.ningin.com www.mirrimusic.com upload.wikimedia.org


8 kommenttia:

Riehu kirjoitti...

Hei, kyllä näistä ihan ehdottomasti muistutat eniten Nelly Furtadoa, siinä kun suukin osuu kohdilleen! Enpäs ole ajatellukaan aiemmin. Selkee homma tietysti muissakin silmät, mutta kyllä nellyssä liippaa muukin läheltä. :)
Ja voi kiitos, muruseni vikasta Natalian kuvasta, minussako asennetta, jei!! :D
Muuten, tuo L-koodin nainen on mielestäni aivan ihana!
aina vaan kivoja mielestäni nää näköispostaukset. ;)

Marge kirjoitti...

Toteutan tämän tänään :) Kiva haaste!

Marika kirjoitti...

Mun on vaikea osallistua tähän, koska mä en ole mielestäni ikinä elämässäni kuullut sanottavan, että muistuttaisin yhtään ketään! Mä olen kai todella omalaatuisen näköinen otus! :D

Keke kirjoitti...

Voi vähänkö sä muistutan kauniita ihmisiä!! Ja hei...muute oot oikeassa..tossa kuvassa on kyllä jotain samaa ku Riehussa=)

Chatrin kirjoitti...

Riehu: :)

Marge: kivakiva!

Marika: no voi että, käy tuolla myheritagessa testaamassa =)

Keke: eikös vaan muistutakin ;)

Marika kirjoitti...

Mä sinne itseasiassa menin jo uteliaisuuttani kuvaani latailemaan, kun se sanoi että nyt sitten rekisteröitymään, niin näet tulokset! Äh.. :)

Elena kirjoitti...

Tein nyt haasteeni, voit käydä katsomassa ja kertoa mitä mieltä olet! Miten keksit valita mut kaikista bloggaajista?? :)

vippe kirjoitti...

Natalie on kaunis nainen, olisin minäkin otettu jos häneltä näyttäisin :)
Mulle tulee aina jotain aasialaisneitokaisia, vaikka en itsestä kovinkaan paljoa aasialaispiirteitä löydä.