tiistai 2. kesäkuuta 2009

Lempparit osa 3

Lempparisarja jatkuu, vuorossa suihkutuotteet.

Ehdoton suosikkini kaikissa hiustuotteissa on Tigi. Tällä hetkellä käytössä Brunette goddess ja Fashionista shampoot & hoitoaineet. Tuoksut on molemmissa todella herkulliset ja herkulliset tuoksut tekevät suihkuhetkestä aina nautinnollisemman. Kaikki testaamani Tigin shampoot+hoidot tekevät hiuksistani pehmeät, ilmavat, kiiltävät ja helposti käsiteltävät. Hyvästi latteus! Tigin tuotteet ovat myös e-r-i-t-t-ä-i-n kestäviä, mikä toisinaan aiheuttaa minussa "raivonpuuskia", kun haluaisin ottaa jo seuraavan purnukan käyttöön. Kova on kohtalo.
Vinkki! Osta Tigin tuotteita halvennuksesta kampaamokaupoista. Esim. 700 ml shampoo+hoito yhteishintaan 39.-! Shampoo kestää käytössä vähintään vuoden, hoitoaine parisen vuotta.

Tovi sitten minulla oli punaisia raitoja hiuksissa, jolloin käytin Goldwellin punaisille hiuksille tarkoitettua hoitoinetta. Punainen värihän tunnetusti lähtee nopeasti hiuksista pois, mutta tästä hoitoaineesta oli mielestäni apua.

Suihkusaippuoilta haen vaahtoavuutta sekä lumoavaa tuoksua. Kestosuosikkini on Doven Silk Glow, hyvänä kakkosena Palmoliven Aromatherapy anti-stress. Luxus-vaihtoehtona Biothermin Aquathermale. Sain tästä äitiltäni varhaisteini-ikäisenä minikoon testiin ja ihastuin heti. On kuitenkin sen verran tyyristä tavaraa, että raaskin ostaa sitä lisää vasta viime vuonna, lentokentän tax-freesta. Hintaa jäi silti jotain 15.-, mutta ajattelin että tämä saa nyt olla sitä arkipäivän luksusta. Olenkin käyttänyt sitä erittäin säästeliäästi, vielä puoli purkkia jäljellä. Tuoksu on tässä hurmaavan merellinen. Dermosilin veriappelsiini suihkusaippua on vielä ottamatta käyttöön, mutta uskoisin että siitä tulee uusi lempparini. Jos ei, niin sitten ei, no problem.

Näillä tuotteilla siis suihkuttelen menemään ja olen enemmän kuin happy.


4 kommenttia:

dolce kirjoitti...

Hah hah, en siis ole ainoa joka ei malttaisi odottaa Tigin putelin loppumista ;) Ja siis juuri siksi, että saisi korkata uuden... Tigeistä tulee riippuvaiseksi.

Keke kirjoitti...

Tämmöset on aina kivoja juttuja lukea ku saa aina ite kaikkee kivaa vinkkiä=)

Chatrin kirjoitti...

dolce: jepjep, aina sama ongelma :) olen kyllä aivan tigi-addikti.

Keke: kiva kuulla :)

Elena kirjoitti...

Mä oon kanssa ihan ihastunu tigin tuotteisiin...ja tänään ostin tigin koirashamppoon mollulle! piti ostaa uusi enkä voinu vastustaa kiusausta! ;)