perjantai 12. kesäkuuta 2009

Goodbye ER

Eilen tuli telkkarista Teho-osaston viimeisen kauden viimeinen jakso. Mieli on haikea. 15 kokonaista kautta takana.

Kun olin lapsi, seurasimme tätä yhdessä koko perheeni kanssa. Joka viikko kokoonnuimme olohuoneeseen jännittämään Tehiksen uutta jaksoa. Monesti otimme jotain iltapalaa tai herkkua kyytipojaksi, mutta totesimme hetken päästä, että "ainiin, ei sitä oikeen voikaan syödä, kun telkkarissa näytetään suolen pätkiä". Hups.

Jokunen kausi minulta jäi osittain tai kokonaan näkemättä villeimpinä nuoruusvuosinani. Olihan sitä nyt parempaakin tekemistä kuin tv:n tuijottelu. Haluaisin kuitenkin kerätä kaikki kaudet dvd:llä hyllyyn. Siinä vierähtäisikin tovi, kun katsoisi kaikki jaksot läpi.

Ja totta kai sitä on jokaisessa tv-sarjassa lempihahmoja. Minä pidin erityisesti Mark Greenestä, Doug Rossista, John Carterista, Luka Kovacista, Abby Lockhartista, Neela Rasgotrasta ja Carol Hathawaystä. Ja olihan se Dr. Bentonkin ihan kiva.

Hehkuttaisin tähän väliin vielä Luka Kovacin esittämää Goran Visnjiciä, mmm, mikä namupala.

Valittamista ei ole muissakaan näyttelijöissä, oikein ammattitaitoista porukkaa koko sakki. Oli myös hauskaa, kun vierailevina näyttelijöinä kävi isoja nimiä, kuten Forest Whitaker, John Leguizamo, Stanley Tucci, Sally Field, William H. Macy ja Susan Sarandon.


Jää hyvästi, kiitos kun viihdytitte, itketitte ja ilostutitte minua yli puolet elämästäni.


Ei kommentteja: