maanantai 8. kesäkuuta 2009

Summer Wine

"Strawberrys cherries and an angel's kiss in spring. My summer wine is really made from all these things..."


Rakastan Ville Valon ja Natalia Avelonin biisiä Summer wine. Tämä on myös the karaokebiisini, jota en ole tosin vielä koskaan päässyt laulamaan. Jonain päivänä vielä. Jonain päivänä.

6 kommenttia:

Riehu kirjoitti...

Hyvähän se on! Ja levytettykin on...:D

Marika kirjoitti...

Tuo on kyllä mahtava kappale! Jään aina kuuntelemaan sitä. Joku aika sitte tulin kaupasta, niin radiossa soittivat tätä. Sammutin auton pihalle tullessani, mutta jäin istumaan autoon sen ajaksi, että kuuntelin tämän kappaleen loppuun asti :)

Chatrin kirjoitti...

Riehu: ja hyvin levytittekin! sinä ja tyttö-A rules!

Marika: eikö vaan olekin? tässä biisissä on sitä jotakin. ja ville valon matala ääni, mmmmmm.

Keke kirjoitti...

Mä kans rakastuin siihen biisiin sillo heti. Ja se on hassua, sillä harvemmin tykästyn johonkin biisiin niin että voisin kuunnella sitä koko ajan uudelleen. Ja sit ku en ees oo tykänny koskaan kauheesti Ville Valosta, ni siinä biisissä se laulaa NIIIIIn ihkusti=)Just niin täydellisen matalalla äänellä. Ja se nainen on niiiiin kaunis=) Ja hyvä ääni tietty silläkin=)

Alma kirjoitti...

Kyllä kyllä, se on tosi nätti. Muistan, kun ekan kerran sen kuulin ja luulin, et se on joku retroveto jostain 70-luvulta, kunnes totuus paljastui, että Villehän se siinä. Mansikka-aika, tule jo.

Chatrin kirjoitti...

Keke: :)

Alma: minä ostin "kesän" ekat mansikat viime kuun puolella. hollantilaisia, mutta hyviä olivat. ei kuitenkaan niin makeita, kuin suomalaiset mansikat, mutta ei läheskään niin puisia kuin espanjalaiset mansikat.