maanantai 8. kesäkuuta 2009

Lame ass ripsari

Äsht. Kaikenmaailman hömpötystä. Luin Minnan blogista uudesta megaripsarista: Imjun Fiberwigistä. Innostuin samantien, minä kun tykkään superräpsyttimistä, mitä tämä mascara juurikin lupaa. No ei lupaa kaikille. Niinhän se menee, että mikä toiselle on täydellisyys voi toiselle olla yhtä tyhjän kanssa. Tätä ripsaria saa levittää ja levittää ja levittää ja vielä kerran vähän levittää, että ylipäätään saa minkään näköisiä ripsiä aikaiseksi. 

Monesti ripsiväri ei ole heti käyttöönoton jälkeen hyvä, mutta nyt olen tätä testannut jo jonkin aikaa ja tuskin se siitä mihinkään paranee. Koostumus on kuitumaisen kuiva, ei sellainen kostea, kuten mascaroissa yleensä. Toista kertaa en rahojani tähän tuhlaa. 

Jos joku lukija on Fiberwigiä jo testannut, niin olisi mielenkiintoista kuulla mielipiteenne siitä.

6 kommenttia:

Riehu kirjoitti...

No höh. Mä en oo merkistä kuullukaan, mutta hyvä tietää etten hurahda tuohon, luulen että tykkään aika samanmoisista ripsareista sun kanssa.

Chatrin kirjoitti...

Riehu: uskon että meillä on täysin sama maku ripsarien suhteen. Joten älä osta tätä, pyh sille.

minna kirjoitti...

Tosi harmi ettei ripsari skulannut sulle =(
Ja oikeassa olet, että mikä toiselle sopii voi toiselle olla yhtä tyhjän kanssa.
Nyt kuitenkin kun sulla on tuo räpsytinväri & kiva olis ettet ihan turhaa siitä maksanut, niin voisithan kokeilla sitä toisen ripsivärin päällä. Itselläni tuo himokäytössä ollut mascara on jo alkanut näyttää uupumisen oireita, niin äkkäsin että se toimii tosi kivasti "vikana kerroksenakin". Imjun mascarassa on siinä harjassa pieniä haituvia, jotka levittäessä tarttuvat värin mukana ripseen sitä pidentäen, joten tämäkin toimii :) Kummastelen vielä tuota kun sanoit ripsarin olevan kuiva, onkohan tuote ihan kunnossa..

Chatrin kirjoitti...

minna: joo :( ja voihan se tosiaan olla, että tuote on viallinen, hmmmm. mutta kiitos tästä uudesta vinkistä, pitääpä testata! Ja kiva kun kävit kommentoimassa :)

tinttu kirjoitti...

olipas kiva kuulla..niin ei tarvitse itse kokeilla:D tuntuu että aina kun vaihdan lancomen ripsarit johonkin niin petyn. niiden hyvä puoli on se ettei ne leviä helposti..edes sateella. Paljon kehuttua dioriakin tuli kokeiltua, mutta ei sekään päihittänyt minun listallani lancomea:)

Chatrin kirjoitti...

Tinttu: mitä lancomea käytät? käytin niitä ennen, kunnes "löysin" YSL:n volume mascaran ja sen jälkeen se oli menoa :)