keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Mikä fiilis!!

Pitkään aikaan ei ole ollut näin hyvää fiilistä, pakko tulla blogiinkin hehkuttamaan. Kävin juuri salilla! Ensimmäistä kertaa sitten kesäkuun. Nyt olo on aivan mahtava. Istun keittiönpöydän äärellä kylpytakki päällä, vartalo tuoksuu vesimelonilta, sillä korkkasin juuri uuden vartalovoiteen. Hehkuttamisen arvoista on myös se, että sain kulutettua tänään kaksi putelia pois: vartalovoiteen ja suihkusaippuan. Eilen loppui myös hiuksiin jätettävä hoitoaine. (Minullahan on siis tämä on-going projekti)

Eikä tässä vielä kaikki!

- Ennen salia kävin koirien kanssa koirapuistossa, yhteensä reilu tunnin pituisella lenkillä
- Tänään paistoi aurinko
- Sain lounaaksi lohta ja muusia (favourite)
- Korkkasin käyttöön uudet urheiluvaatteet
- Kello lähenee puoli kahdeksaa, pesen pyykkiä, enkä ole vieläkään avannut telkkaria!

Kaikki tämä on ollut mahdollista siksi, että lähdin töistä jo kolmelta. Kuuden tunnin työpäivät olisi niin jees. Mikä tehopakkaus olisinkaan, jos olisin töissä 8–14. Tsiisus, en pysty edes kuvittelemaan. Näihin sanoihin, näihin tunnelmiin, menen nyt syömään maistuvia täytettyjä tacoja...

9 kommenttia:

akissfromthepast kirjoitti...

upeen enrginen postaus! minä kävin juuri shindossa, polttelen kynttilöitä ja telkka on kiinni ja kohta teen ruokaa ja ehkä leivon.
lyhennetty työpäivä olisi niin hyvä! ihmiset oli niin paljon onnellisempia!

Saija kirjoitti...

Huippua! Kannatan myös lyhennettyjä työpäiviä tai vaikka neljän päivän työviikkoja. Sun täytyy karata töistä useemminkin aikaisemmin! ;)

June kirjoitti...

Ihanaa ^___^ Tämä sekä edellisissä postauksissa mainitut jutut (ootkin nyt ollut superahkerana, enhän mä kerkee lukee!).

Kannatan myös lyhyempiä työpäivä tai -viikkoja. Nyt kun oon palannut täyspäiväiseksi työntekijäksi tuntuu, ettei millekään muulle ole aikaa :/

Anonyymi kirjoitti...

Sinullahan on ollut reipas päivä. :) Minullekin kelpaisi kuuden tunnin työpäivä, tai sitten 4 päiväinen työviikko.

Voi kun voisin sanoa samaa salilla käynnistä. Minulla oli sairastelun ja reissailun takia kuukauden tauko saleilusta ja mentyäni sinne takaisin sain taas niskani pahempaan kuntoon. En todella tiedä mitä tehdä enää... :´( Rakastan salilla huhkimista.

Chatrin kirjoitti...

akissfromthepast: ja energinen oli olokin! Tänään olo on taas vähän kipeä, toivottavasti ei flunssa pukkaa! On niin totta, et lyhyemmät työpäivät tekis ihmisistä onnellisempia. Saitko leivottua? :)

Saija: Todellakin sellaiset 30h työviikot olis ihanteellista. Puhuttiin tästä monta vuotta sitten töissäkin, että olisin paljon tehokkaampi, jos työpäivä olis 6h. Nyt kun on 8h, niin lusmuilen tosi paljon (kuten nyt vastailen kommentteihin). Mieluummin tekisin aktiivisesti 6 h töitä ja sit kotona vasta koneelle yms. Ehtis siellä salillakin käydä ;)

June: joo, mä oon ollut nyt vähän aktiivisempi :D Täyspäiväset työt on persiistä.

Furiahz: vissiin aika usein niska saattaa aluks jumahtaa, mutta kyllä se siitä sitten. Ja muista venytellä! Ja vaikka välillä laiskottaiskin säätää niitä laitteita oman ergonomian mukaan, niin kyl se kannattaa. Mä kävisin salilla useammin, jos ei tarttis juosta töistä viemään koiria ulos...

E kirjoitti...

Jeee!!! Hyvä Chatrin!

Anonyymi kirjoitti...

Oon täysin samaa mieltä että 6 tuntinen työpäivä ois hyvä! Ehtis niin paljon enemmän tehä kaikkea, meillä on töissä aina kerran viikossa työajan lyhennys. Pitää kummiski nauttia siitä että ees kerran viikossa on lyhyempi päivä. :)
Pidän peukkuja että thaimaan loma onnistuis!

T. Sapa

aini kirjoitti...

Ihanan reipasta ja energistä! :) Mä kans tykkäisin 6 tunnin työpäivistä, ärsyttävän paljon aikaa menee työmatkoihinkin, murr!

Ja mä oon huomannut et lenkin tai saleilun ja pitkän suihkun jälkeen tulee semmonen ihmeen pirtsakka olo:D

Chatrin kirjoitti...

E: kiitti!

Sapa: no jopa toi olis tosi hyvä, että ees yks päivä olis lyhyempi! Aina kotiin päin :)

aini: kiitti vaan itelles, kun vähän boostasit mua lähtee salille. Tänäänkin lähin aikasin töistä, mut vähän kipee olo, et en taida uskaltaa lompsia salille. Pitäis kyl siivoo oikeen urakalla, et siinä treeniä kerrakseen.