maanantai 17. lokakuuta 2011

Mietinnästä toteen

Jaa, että miten mietintäni ovat käyneet toteen? Noh, huonosti ja hyvin huonosti, mutta nyt tulee muutos!

Juusto-detoxissa olen onnistunut jotenkin. Olen selvästi vähentänyt juuston puputtamista, mutta en läheskään tarpeeksi. Eilisen selvisin kokonaan ilman juustoa, mutta viimeksi tänään söin Picnicin Roosa nauha -salaatin (sis. Brie-juustoa). Oikeaan suuntaan olen kuitenkin menossa. Hiljaa hyvä tulee?

Kirjat sen sijaan.. Aloitin mainitsemani Yömyrskyn lukemisen noin viikko sitten, mutta olen saanut luettua esiluvun ja ensimmäisen luvun. Tässä kohtaa voisi vaikka nauraa. Ei, mutta olen oikeasti ollut niin turkasen väsynyt, että en ole jaksanut lukea. Kirja kyllä vaikuttaa mielenkiintoiselta, mutta iltaisin olen too tired ja viikonloppuisin too busy. (ellei oteta mukaan mennyttä viikonloppua, jolloin olisi kyllä ollut aikaa, mutta ei energiaa).

VHH-ruokavaliokokeilu on ollut teoriatasolla vain, mutta tällä viikolla aion olla syömättä paljon hiilareita (eli ruokia, joissa on yli 12 g/100 g hiilihydraattia). Toivon, että tuloksena on energisempi minä, joka jaksaa lukea kirjojakin. Agendana ei ole laihtua, vaan saada yleisesti parempi ja terveempi olo. Tuloksista myöhemmin täällä.

4 kommenttia:

akissfromthepast kirjoitti...

mä niin tiedän tän detoxin.. oon alottanut monia kartoja, ja sit mä taas repsahdan :) ihossa huomaa kyllä eron.. suklaa on mun pahe ja sit se salmiakki. ei mun tee edes roskaruokaa mieli mut noi :D
ootko kokeilu kirjan lukemista ennen nukkumaanmenoa, sängyllä? mulla toimii.. joskus kyllä on jäänyt valo päälle ja oon heränny kirja sylissä :D

Chatrin kirjoitti...

akissfromthepast: kirjan lukeminen sängyssä päättyy aina kahden sivun jälkeen nukahtamiseen :D Se ei toimi mulla ollenkaan. Paras olis mennä johonkin kahvilaan lukemaan, tai ihan vaik kirjastoon! Metrossa oli niin kätevä lukea..

Pia kirjoitti...

Hehe, kuulostaa niiiin tutulta :D Kirjahyllyn haltuunotto-projekti ja VHH, ihan oman hyvinvoinnin vuoksi myös, meneillänsä. Aattelin antaa itelleni luvan repsahtaa seuraavan kerran jouluna, tai se ois ikään kuin palkinto, mutta saas nähä... :D
Tsemppiä!

Chatrin kirjoitti...

Pia: jouluun asti olis todella hyvä, mutta tiedän, että mulla ei kantti riitä. Ajattelin nyt ensi kokeilla viikon ajan tätä VHH:ta :D Ja ehkä jatkossa yritän arkisin syödä VHH ja viikonloppuisin sitten mitä ikinä huvittaa. Katsotaan... :)