keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Thaimaa kutsuu (?)

Kahden viikon matka Koh Lantaan melkein varattu! Ei saisi nuolaista, ennen kuin tipahtaa, mutta en malta olla hehkuttamatta, kun olen jo niin innoissani.

Kaikki riippuu nyt ystävästäni, hänen pitää mm. varmistaa onnistuuko loma töistä Loppiaisesta alkaen. Nyt peukut pystyyn, että onnistuu. Jihuu!

kuvat Finnmatkat.fi

7 kommenttia:

Little M kirjoitti...

Aah, toivotaan että loma onnistuu! Meillä oli alkujaan suunnitelmissa lähteä uuden vuoden aikoihin joko Miamiin tai Thaimaaseen mutta lomajärjestelyjen vuoksi nyt on ajatuksissa tehdä korkeintaan lyhyempi reissu. Ehkä Dubaihin tai sitten juuri Thaimaaseen. Tai jos nämä eivät onnistu, niin ainakin kylpylä- ja hiihtoloma Katinkultaan. Loman ja matkan odotus on aina yhtä jännittävää ja ihanaa :)

Petra Pauliina kirjoitti...

Thaimaa on ihana, pidän peukkuja, että matka onnistuu! Koh Lanta on kuulemma myös hieno paratiisisaari, sopiva rannalla löhöilyyn ja muuten vain iisistiottamiseen :)

Sanna kirjoitti...

Peukut pystyssä!!

ravenwaves kirjoitti...

Oi, aivan ihanaa reissua, jos tai siis KUN toteutuu :)

Chatrin kirjoitti...

Little M: Pääasia, että pääsette edes JONNEKIN. Mulle on tärkeää päästä aurinkoon ja lämpöön, olisin halunnut Balille, mutta Thaimaa edullisempi ja helpompi vaihtoehto.

Petra Pauliina: kiitos peukuista! Alunperin oltaisiin haluttu Taolle ja/tai Samuille, mutta Koh Lantastakin olen kuullut vain hehkutusta, kuulemma kaunis ja rauhallinen saari.

Sanna: tacktack!!

reiska: niin toivon, että KUN toteutuu. Toiv. ystävä saa pian tietää onnistuuko loma!

aini kirjoitti...

Thaimaa talvella kuulostaa taivaalliselta! Toivottavasti aikataulut sopii ja pääsette matkaan, kyllä olis ihanaa lähteä kans talvella johonkin lämpimään! :)

Chatrin kirjoitti...

aini: varausmaksu maksettu, jippiiiii!